bon bon (we no speak americano) - pitbull

Skööön låt! Skön dag förövrigt. Började med en sovmorgon till kvart över tio, hade inställd matte, redovisning i powerpoint (fick mvg i datakunskap, weehooo!) och sett en föreläsning/uppträdande med Lagaylia Frazier. Duktig på att sjunga men oj vad hon svettades! Hahaha har aldrig varit med om något liknande. Vill helst inte gå in på detaljer... Har skrivit en franska bokrecenssion från klockan fem och den är fortfarnade inte helt klar och den blev svindålig. Hej ig! Nej hejdå.
Min finaste och bästaste vän. Du&jag i vått och torrt!
Jag älskar dig ♥

Elegi

Spöade Vasalund idag med 2-0. Skön seger men jag spelade däremot svindåligt. Besviken på mig själv. Blablabla. Har fått klagomål av Sillen som tyckte det var dags för ett inlägg. Sagt och gjort. Igår vaknade jag upp bredvid min finaste, pussade lite på honom och åkte sedan till buffils för jobb. Fick hoppa in nån timme tidigare i smörgåsköket och lära mig att göra räkmackor. Henny jobbade också och vi hade riktigt roligt tillsammans! Herregud... Vi två alltså. Känner mig lite hängig, trött och lite hostig. Hoppas inte att resten av mina familjemedlemmar har smittat mig. Peppar peppar ta i trä! Börjar dagen imorgon med en efterlängtad sovmorgon. Godnatt!
Vill ha sommarlov, fina vänner runt mig och mitt blonda sommarhår!

up is down

Skönt att ha nationella provet i matte b och konditionstestet avklarat! Nu hoppas jag bara på att jag får godkänt i matte b. Dör om jag inte blir godkänd. Men jag hoppas innerligt att det gick bra! Dock försämrade jag min tid på konditionstestet med nio sekunder från förra gången. Lite komiskt. Jag trodde jag hade ett varv kvar när jag var inne på mitt sista så när jag kom upp på målrakan och såg att några redan satt där blev jag lite förvånad. Bajs. Hade tänkt köra hårdare sista varvet menmen :) my bad. Tror faktiskt att jag ska mysa ner mig i soffan och slå på en film. Kanske en pirates of the caribbean film, fyran har ju så passande premiär i morgon. Ska nog kika på den på fredag.
slänger upp två fina bilder på mig och linnet:) enjoy!

sommar kväll

Kom precis hem från en skön powerwalk med Hennypenny. Gick förbi fotbollsplanen här i Siljansnäs och såg att det var match, träffade på Ben, Petrus och Andreas där och lirade lite boll med dom. Linne och shorts halv tio på kvällen, underbart! Sånna här kvällar oftare skulle inte skada!
ungefär såhär kan det se ut på en lektion med tottie. kuuuul

SERIEPREMIÄR!

Om en kvart åker jag till Kvarnsveden för att spela första seriematchen mot Hammarby! Nu jäklar!!

RSS 2.0