Päronsoda

Kom precis hem efter en båttur med Linnéa, Felix, Stefan och Jonas. Killarna åkte ring i det iskalla vattnet, det var lagomt kul men väldigt kallt. Jag kom hem till Linnéa efter jobbet och vi bestämde oss för att dra till Borlänge. Herregud vilken resa! Vi gjorde bort oss rätt mycket under den korta tid vi var där. Det enda jag fick med mig hem var en ring från Lindex för endast 59.50 kr. Alltid något. Nu ska jag snart ta mitt pick och pack och åka hem till Olsnäs. Sista jobb dagen imorgon, skön-t!

Grillning med familjen.

Dåligt väder idag så det kom endast runt 30-40 bilar till parkeringen. Jag, Jonas, Pelle och Albert hittade istället på en massa kul. Hahah, älskar mitt jobb ;) Två dagar kvar. Ikväll blir det middag hos farmor&farfar. Grillat står på menyn. Mmmm godaste som finns nu på sommaren. Gott annars också men alltid lite extra gott på sommaren. Blir nog att träffa Linnéa efter jobbet imorgon. Babe ♥

Inga bilder som vanligt. Hoppas ni står ut. Så snart vi flyttar hem till Siljansnäs igen kommer det vara nya bilder här :) jag lovar.... eller?
4843122509_f462156bd5_large


jag lever min dröm

Stockholm var bäst. Hittade en hel del fina grejor :) har tyvärr inga bilder på sakerna eftersom jag bor här ute på landet, ni vet. Hård dag på parkeringen idag. Rekord många bilar. Cirka 1100 bilar. Inte illa. Och självklart tar man åt sig av en ur "gullig" gubbe säger att jag är snygg.
"Tjena snygging! Står du här?"
"Hmm ja. Tjugo kronor tack."
"Nej men oj nu fick jag motorstopp bara för du är så snygg."
"Hehehe, jahaja."
Sötis♥

Helt slut i kroppen. 4 jobb dagar kvar. Sen är jag fri.

Noll bilder. Så snor väl en från we♥it som vanligt.
828366-7-1275734625434_large


STOCKHOLM

Om sju timmar ungefär går bussen mot huvudstaden med min syster Linnéa. Som vi har längtat. Och imorgon draaar vi. Älskling♥

weheartit

Min blogg håller på att renoveras så den kommer se ut så här ett tag. Hoppas ni överlever. Vädret ser bara ut att bli sämre. Jag håller tummarna på att det är bättre väder i Stockholm där jag och Linnéa kommer spendera dagen imorgon. Jag har inte shoppat på hela sommaren så jag känner på mig att det kommer svida rätt hårt i plånkan. Men det får det göra för det behövs mycket nytt i min garderob. Idag blir det att leka med Henny, träna och sen slagga hos Linnéa.

Tumblr_l5wauurhwc1qatzwco1_500_large

bloggen är kass...

and so am I. :) jag har inte tid med det här med bloggande. Jag kan skriva lite när jag har tid och lust och just nu har jag inte lust. Ida är bäst ingen protest♥

STOCKHOLM PÅ TISDAG MED VÄRLDENS BÄSTA LINNÉA!


TVÅ ÅR SENARE

För exakt två år sen idag sov jag, Ida, Filip och Emil över tillsammans i Olsnäs. 21/7-08. Ikväll kommer den övernattningen att upprepas. Två år äldre men vi håller fortfarande ihop. Fint de. Kvällen kommer att bli grym det slår jag vad om.


ÄLSKA MER


@ en sovande linneas place.

Jag och Linnea tittade nyss klart på en film. Eller ja, jag tittade klart Linnea somnade. Ja, allt är som vanligt. Nästan.

Kent styr mitt liv just nu. Älskar dom.
Järnspöken.


just like heaven

Sitter nu och tittar på kyrkogårdsön som för tillfället rullar på kanal 5. Ida duschar och rakar hennes lurviga ben, hahaha. Jag har tagit över datorn men får tyvärr inte på spotify. Jag känner mig handikappad när jag bor ute i olsnäs utan internet och spotify. Aja, det är sommar och man ska inte sitta för mycket vid datorn så det så. Jag ska hjälpa ida att flytta in i hennes nya hus på rätt sida av bron som filip säger. Det får bli dagens planer. Hörs då.



Vi är precis lika tuffa som alla andra som posar med GB GLACE.


laser godis

Sitter för tillfälligt hos min fina Linnea. Hon målar tånaglarna och jag dunkar andreas grega. Jag ska snart måla mina naglar i en ljusblå färg. Jag har verkligen inget vettigt att säga. Slänger upp en bild på linnea eftersom jag har noll nya bilder på mig själv. pusss

älskling ♥

Regn och rusk.

Jajemen rubriken talar om vilket väder det är just nu utanför fönstret. Sedan jag bloggade senast har jag hunnit med att fira midsommar en gång till här i olsnäs. Två veckor efter här ute på landet, ni vet. Vindsurfat med ida har jag också gjort! Eller hon surfade, jag tog kort och lekte sjöjungfru. På tal om sjöjungfru så såg jag, Linnea och Felix på lilla sjöjungfrun 2 idag. Felix var speciellt glad över filmvalet. Han kunde tillochmed några repliker här och var ;) Blev en sen natt hos Linnet igår. Vi somnade nog runt sex snåret och vaknade sen runt tolv tror jag. Skön träningsvärk jag har i stjärten efter gårdagens fysträning med laget.

                                             Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar.
                                             Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma.

                            



Bilder från i måndags och p&l.

PEACEANDLOVE






MÅNDAG





because i'm lovin' it.

Gårdagen får 10/5 toasters! Grillning, eller pizza för Idas&min del, och volleyboll. Efter det drog jag och ida till sweet olsnäs för hon sleepa över hos mig. Vi gick ner till Filip en stund, eller rättare sagt fyra timmar. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det är kvällar som de här som gör att det verkligen känns som sommar. Mmm underbart. Däremot var det inte lika underbart när Ida i morse väckte mig genom att skrika "Klockan över tolv jenny!" Hon skulle nämligen jobba klockan kvart över ett så det blev det snabba ryck. Nu jobbar hon snart och jag sitter hemma hos Linnea och låten som rullar för tillfälligt är Tove Styrkes million pieces. Måste komma ihåg och berätta om låten för Filip...

Amene HEDÅ!

bildbomb inom kort.


Ursäkta mig.

Ida ringde nyss och berättade att hon hade cyklat på en kille på väg hem från jobbet. Fan vad jag garva! Hon är ju helt bäng den tjejen. Jätte dålig uppdatering på sistone. Jag har gjort en massa som jag skulle kunna ha skrivit om men jag har bara inte haft lust. Det mesta har jag gjort med linnea. Hon är kul hon. Ja så var det med den saken. Ikväll blir det mys med det så kallade "siljansnäs gänget" även fast det är ett par leksingar med också. Bad&grillning är det som gäller. Tittade nyss igenom farfars gamla bilder på datorn och hittade en mega gammal fotbolls bild från min tid i pojklaget i siljansnäs. Till min stora förvåning är månsi med på bilden! Hahahaha, söta barn med istoppad tröja i shortsen som sitter sju mil upp.

Titta och få er ett gott skratt kära vänner.

Månsi närmast och jag där i mitten. hahah fyfan.

Jay-Z var lagomt tuff.

Kom hem runt halv fyra igår efter en helt galen kväll i Borlänge på PEACE&LOVE! Jay-Z var absolut tuffast även fast jag kunde max tre låtar. Eller kunde och kunde. Har hört dom några enstaka gånger. Men det gjorde inget för det var bara så jäkla coolt att stå där, trängas och svettas med cirkus 42000 andra pers. Sitter just nu hemma hos min saknade idaskida. Nu måste jag gå och vara lite social annars blir hon grinig. Pusss.


fina ida!

Solsting?

Herregud vad varmt det har varit idag. Jag var ute i solen hela dagen och drack ingenting på hela dagen så när jag och Linnéa härjade runt på sommarland blev jag helt borta. Det bara snurrade i huvudet och dunkade som om någon stod och bankade med en hammare. Eller nej inte så mycket, nu överdrev jag. Men roligt var det trots mitt dumma huvud. Telefonen är på vift, men jag hoppas att den ligger i vårat lilla hus som vi har vid parkeringen. Håller tummarna för det. Måns har kommit hem :D♥ PEACEANDLOVE IMORGON!!!


summerland tomorrow

Precis som rubriken säger ska jag och linnet på sommarland imorgon. Premiär för i år för mig. Men Linnea har redan varit där en gång. Hon som har säsongskort och allt. Ska ta en dusch nu för jag har nämligen varit ute och sprungit. Hör och häpna.puss


BIO

Eclipse var otroligt bra fast jag var ändå liiite besviken för dom hade ändrat och tagit bort ganska viktiga scener och detaljer tycker jag. Men helt klart Godkänd. När jag åkte moppe hem från jobbet idag blev jag så fruktansvärt sugen på min drog, oliver&fetaost. Jag är helt beroende alltså. Så när jag kom till Siljansnäs så svängde jag förbi affären. Köpte mig en burk oliver och ett paket fetaost som jag nu har ätit upp. Mmmm. aa tänkte att det kunde vara kul att veta :) hejs!


saknar tjejen till vänster, mycket!

RSS 2.0