höstlov

Fredag igen och iochmed det höstlov! Alla är på fest utom jag och Linnéa. Hon har danstävling och jag har dalalagsläger i Avesta imorgon. Så medans andra är ute på partaj så är vi hemma på varsitt håll och chillar. Försöker göra det bästa av kvällen så jag har höjt upp volymen nästintill max och just nu strömmar daniel adams-rays sköna stämma ur mina högtalare. Det ryktas om att han och Oskar Linnros kommer till peace&love i sommar. Jag vet helt bomb säkert tre tjejer som kommer stå i publiken och sjunga/skrika sig hesa. Fyfan vad jag längtar!

jagälskardig

zumba

Om en timme ska hela fotbollslaget till Lif N'joy och prova på zumba. Jag har hört att det ska vara ritkigt roligt och bra träning. Så vi får väl se vad jag säger efter att jag har provat. Min syster stod nyss i dörröppningen och skrek för att överrösta musiken att det bara är två dagar kvar till höstlovet. Faa-an va skönt! Imorgon har jag egentligen sovmorgon till kvart över nio men istället för att ta sovmorgon ska jag, linnea och edwin till skolan tidigt för att gå på mattestugan klockan åtta på morgonen. Jag ångrar det litegrann att jag gick med på det för den där sovmorgonen skulle inte sitta helt fel alltså.


stay behind me

Nu är det redan söndag. Veckorna och helgerna går sjukt fort. Men min helg har varit riktigt bra. Fredagen spenderades med mina två bästa brudar, Ida&Linnéa. Bastumys, tjejsnack och lite spabehanling. Efter det käk på bosporen och filmmys hemma hos Linnéa. Ni är förjävla bra, men det vet ni redan. Blev iallafall att slagga över där och upp klockan halv åtta för klockan nio var det träning som gällde. Efter det gick jag hem till Joar en liten stund innan han skulle iväg till Avesta för att spela match. Då fick jag ett sms av Linnéa där det stod, "sola med mig nu?:)". Så då blev det en spontansväng in på solariumet. Första gången för den här vintern. Idag har dagen gått åt att städa huset. Mindre roligt men ska nog till Joar en stund ikväll för att mysa lite med honom. Det är något jag aldrig kan få nog av, att mysa. Hur underbart är det inte? ♥









jag älskar dig världens bästavän ♥


den första snön

Pluggat riktigt bra till svenska provet idag med Ida. Känns verkligen som jag har koll på vad saker och ting för en gångs skull. Nu håller vi tummarna för att jag kommer ihåg allt till provet imorgon bara. Snö har det kommit idag också. Inte okej. Var nära att halka flera gånger på väg hem från bussen som förövrigt var tjugo minuter sen. Man älskar ju att stå i kylan i bara skinnjackan och vänta på bussen? Fast nej. Nu till någonting roligare, jag klippte mig idag! Ingen större skillnad, klippte bara bort det slitna topparna men skönt som bara den att ha friskt hår igen. Men nu måste jag ta och hoppa i sängen för det är ju en dag imorgon också. godnatt och pusss


saknar sommaren med sena sommarkvällar och bra människor

lullaby

Joar lämnade huset för lite mer än en timme sen och lämnade mig åt mitt pluggande istället. Gulle pojken somnade så söt i mitt knä när vi tittade på teve. Trött kille? Hahah, han snarkade tillochmed. Aja, nog om honom. Efter skolan så färgade jag och Linnéa (eller mest Linnéa) håret på Idaho. Resultatet blev riktigt bra. Ida blev skitsnygg! Jag har så snygga vänner, helt galet.


mina bästa tjejer visar upp sig från sin finaste sida:) snygga va?

the show tonight

Min helg i korta drag då: Fredagkväll - idol och godis med måns, ida och emil. Lördag - kupolen med joar och ida. Fick med mig ett par vantar. Inget mer. Söndag - Match i Örebro med dalalaget. Blev en fjollig förlust med 4-1. Jag fick den stora äran att vara lagkapten (!?) hör och häpna! Jag har aldrig i hela mitt liv varit det förut men nån gång måste ju vara den första:) Dessutom var det debut för mig att få spela på en arena. Behrns arena som tar 8000 trogna supportrar. Självklart var det slutsålt och full satt! Eller? Max 20 pers trängdes på läktaren. Haha fint de:)

fredag!

Skönt med fredag. Veckorna går så sjukt fort men det är bara bra. Det snöade/haglade idag när jag trampade iväg på min cykel från Joar hem till min sjukling Linnéa. Inte okej, det ska vara sommar. Det tröttnar man aldrig på. Vintern tröttnar man på efter max två månader! Ida kommer protestera högljutt när hon läser det här för hon är isdrottningen nummer ett. Jag och Linnéa har försökt spela in roliga filmer men vi har misslyckats för dom blev inte ett dugg roliga. Jag spenderade en hundring på skolkatalogen idag så jag och linnea har suttit och kikat i den.

Här har ni alltså NST1B. Dom som sitter längst fram ser jätte stora ut men det beror på att linnea inte är så bra på att ta kort :)

GUBBEN I LÅDAN - DANIEL ADAMS-RAY

 

when i look at you

Som sagt när man har ändrat status på facebook då är man tillsammans officiellt och påriktigt. Så då antar jag att jag och Joar är tillsammans påriktigt nu ;) Du är så jävla bra min joar ♥ pinsamt att det bara är cirka tjugo pers som har gillat men det är väl så när man inte är nå populär ;) Linnéa tycker jag är jätte mesig som säger så här och det är jag också:) MÅSTE plugga franska nu. Prov imorgon och jag har inte börjat träna än.


13 oktober

Fuck you and I fuck her tooo. Låten som sitter som super lim i hjärnan på mig och mina finaste I&L. Vi tre går runt och sjunger på den minst sju gånger per dag. Fuck you - cee-lo green. Skööön låt. Samhälls prov idag om statsskick. Jag har ingen aning om hur det gick så vi får väl bara hålla tummarna och hoppas på det bästa. Mycket prov nu och jag hänger inte riktigt med. Engelska imorgon och franska på fredag. Franska kommer gå käpp rätt åt helvete men äh. Det är ju så sjukt svårt! Håller tummarna för att Joar kommer hit och myser en stund ikväll.

Nu är det höst!


glasäpplen

Helgen med dalalaget har gått ganska bra. Matchen gick bra och träningarna lite mindre bra men jag är rätt nöjd ändå. Resultatet blev 1-1 mot Västmanland. Nästa söndag möter vi Närke i Örebro. På lördags kvällen hann jag även med att träffa tjejerna som var samlade hemma hos Henny för att göra pizza, spela spel, prata och skratta. Fyfan va kul det var. Dog av skratt några gånger. Kan bjussa på lite bilder från fotbollen för er som är intresserade:)



kärleken väntar

Jahapp nu var det helg igen då. Den här helgen kommer spenderas med saknade brudar från dalalaget. Vi har inte setts sen i våras då vi hade senaste samlingen så det ska bli grymt kul! Jag kan tänka mig hur det kommer låta på bussen ner till Västerås. En hel buss full med duktiga fotbolls spelare som inte har setts på ett halvår och som är övertaggade att köra över Västmanland. Nice! Så det blir väl en tidig kväll för mig för halv tio/tio rullar bussen iväg från borlänge och ner till Västerås. JAG ÄLSKAR FOTBOLL!

lagomt ny bild från våren 09 ;)


det finns en tätort på en slätt

Blogg suger. Det blir bara en massa fel hela tiden och jag har noll inspiration just nu så därför ligger uppdateringen på minus. Engelska prov idag och det gick väl helt okej tror jag:) Mys med Joar efter skolan. Du är bäst! Nu har jag äääntligen läst ut den dumma Alice boken på engelska. Bra jobb Jenny. Jag hade namnsdag igår men det var inte många inte som kom ihåg det inte. Men jag ää int' bitter! Fredag imorgon, veckorna går så sjukt fort! Taggar för en helg med dalalaget!
´
Åh norrland!

just the way you are

Skön dag. Fotboll, matte (hänga gubbe med tobbe och ida) och joar. Stackars jois som är hemma och är sjuk men det hindrade inte mig från att vara där hela eftermiddagen och försöka pigga på honom lite :) jag tror jag lyckades lite? Nu är jag så sjukt törstig så jag nästan får panik, på riktigt! Mega tråkigt inlägg men aa vad gör man inte?

gammal bild från 09

sweet sunday

Söndagar brukar vara dagen på veckan som är absolut tråkigast. Men min söndag har varit riktigt skön. Har verkligen sovit ut den här helgen. Vaknat runt halv elva både lördag och söndag. Det behövde jag verkligen. Jag har haft rätt mycket att tänka på men nu så känns allt bra igen:) ja bra nu vet ni det! Dagen har spenderats med min bästavän ida. Två lagomt sega tjejer i mjukiskläder. Började med att kika på eva&adam första filmen. Det fick oss att längta tillbaka till den gamla goda tiden på mellanstadiet med klassfester, att få dansa tryckare, tiden då man skickade kompisen för att fråga chans på den där killen som man var kär i. Ååh! Sånt kommer man aldrig få uppleva igen. Jag vill dansa tryckare på disco!

Ida Söderström är världens bästavän! Fan vad glad jag är att jag har henne.

dålig uppdatering

Bloggen har legat nere i ett par dagar och det beror på att jag inte har haft tid att sitta vid datorn. Ber om ursäkt för de :) Men just nu prioriterar jag min tid till L, I och J, vilket är underbart. Dagen har spenderats i Rättvik på marknaden där med brudarna från förra helgen. Skönt gäng! Nu ska jag och Ida snart äta hemgjorda pizzor och sen styra stegen ner mot bästa emil för filmmys med honom och Månsi! Perfekt avslut på en mysig lördag.

RSS 2.0