gott nytt år

Jahapp nu är år 2010 slut också. Det går fort när man har roligt. Har haft ett riktigt jävla bra år när jag tänker efter. Men vi kan alltid hoppas på att 2011 blir ännu bättre. Kvällen kommer att spenderas med Joar och Emil. Inge fest för våran del. Blir bara en skön myskväll och jag hoppas förstås på en liten puss av pojken min på tolvslaget.

Three is a magic number

Har varit med den här filuren idag. Vi fick dessvärre klara oss utan den tredje personen i våran trio. Men imorgon är trion komplett för då åker vi till borlänge för att kolla in mellandagsrean. Blir fint det.

genom eld

Vaknade upp bredvid min finaste runt halv tolv. Låg kvar i sängen ett bra tag bara för att det var så jobbigt att gå upp, åt mat och kilade till sporthallen för att spela tränings match inomhus mot Mora. Vinst med 3-1 tror jag. Nu är jag trött och har tråkigt. Letar efter bra musik på spotify eftersom jag börjar få en musiktorka. Hejdå.
Årets julklapp + ett veckopass på P&L. Bra juuul!

the lionking

Kom hem för ett tag sen efter en barnsligt rolig kväll/natt med några ur siljansnäs-gänget, närmare bestämt Ben, Calle, Petrus och Henny. Roligaste på länge. Mörker kurragömma, sällskapsspel och mys i en alldeles för liten säng för fem pers. Petrus arton år, resten sjutton eller snart sjutton. Hahaha, slutar man leka är man inte vuxen då är man död. Right? Grymt bra kväll!

GOD JUL

Hoppas ni har haft en bra dag. Det har iallafall jag. Hörs imorgon. pussss♥

danföredopparedan

Egentligen har jag ingen aning om varför det heter så men jaja :) nu håller vi på att klä granen för fullt. Jag och lillasyster har städat hela dagen så nu är hela huset fint från topp till tå. Stor guldstjärna till oss. Imorgon är den stora dagen här, det har gått ruggit fort må jag säga. Jag har bara hunnit med att titta på ett avsnitt på julkalendern. Ett av tjugotre. Vart tog tiden vägen? Ingen som vet. Om jag inte har tid att skriva något imorgon så önskar jag er alla en riktigt god jul! :)
Gammal bild från förra julen 09.

julen är nära nu

Fem dagar kvar till julafton och jag har fortfarande en julklapp till att inhandla. Började dagen med att vakna upp bredvid min finaste Ida som började med att berätta om en av alla hennes sjuka drömmar. Hahah alltid lika vrickade. Hon lämnade mig rätt tidigt för att åka till sin mormor och morfar för att tillbringa dagen där med att jul baka lite. Hela familjen var ute i skogen idag och letade efter en julgran och det blev en till slut och den var riktigt fin. Resten av dagen har jag settat framför teven och sett på bland annat ensam hemma 3 (favorit film), Australia, X-men och Transformers. Älskar att det börjar gå och massa filmer så här i juletider. Speciellt ensam hemma filmerna. Kan aldrig tröttna på dom:) Två dagar återstår av skolan för det här året. Imorgon - volleyboll. Tisdag - avslutning. SKÖN-T.

Miami 2 Ibiza

Helt okej kväll igår. Minus att tåget var försenat i två timmar men plus att det var riktigt roligt att få dansa loss ordentligt. Ganska oskönt att gå upp halv åtta i morse för att åka till Leksand och träna. Träningen gick dessutom åt helvete. Men äsch, ja ä int' bitter! Försöker få mig själv på lite bättre humör genom att dunka Swedish house mafia. Va fan? Vad har hänt? Inte alls min musiksmak men ändå sitter jag här och gungar med huvudet i takt och med ryckningar i kroppen.

tråkigt par?

Joar sover (som vanligt) och jag sitter vid datorn (som vanligt). Himla gulligt kärleks par vi är ibland. Sista provet avklarat för det här året, känns jävligt bra. Även fast det inte gick sådär jätte bra kanske, för det var ju trots allt matte prov, så känns det ändå skönt. Till kvällen blir det nog att dra till rättviks parken för lite partajande där. Är inte ett dugg pepp just nu men jag blir väl kanske. Nu började pojken här snarka också. Fint de. Men vi hörs väl då? Höj.

Excusez moi. Ursäkta min franska.

Fick alldeles precis skäll av Ida för att jag inte uppdaterat på länge. Förlåt för det. Sen sist har just hon, Ida alltså, hunnit fylla hela sexton år och presenten hon fick av mig och linnea var en tavla med lite bilder på oss tre och ett presentkort med 200kr på kicks. Så det här inlägget tillägnar jag min bästavän Ida Söderström.

IDA SÖDERSTRÖM
En lagomt tjock brud i sina bästa år. Hahaha nej. Älskling, du är inte tjock. Jag tänkte börja med att beskriva henne lite för er som inte känner henne. Ida är en otroligt glad och trevlig person som har ett underbart skratt som smittar av sig hur hon än gör. Hon har åsikter om det mesta, både bra och dåliga ;) och hon har nästan alltid rätt, 96,7% av alla gånger. Om man är lite vilse och vill ha råd om hur man ska gå tillväga så ska man fråga henne.
• Ida älskar att åka skidor, äta lax, titta på one tree hill och vintern.
• Ida hatar rapar, pruttar, fötter (speciellt mina), skinka och att åka längdskidor.
Ja, det var lite kort om henne.

Ida, du finns alltid där när jag behöver dig som mest. Du vet alltid vad jag ska göra när saker och ting är lite oklart för mig. Du får mig alltid på bra humör bara för att du är du och du är så jävla bra. Du är ärlig utan att det låter elakt. Jag menar om jag ser ut som en rishög en dag så säger du det till mig utan att det låter nedlåtande eller så. Hahaha äsch, du fattar? Jag kan prata med dig om precis vad som helst och du lyssnar och förstår mig. Jag har upplevt så mycket kul med dig. Once in a lifetime. Mottot du och jag lever på. Något som jag bara sa utan att tänka mig för förut har blivit vårat motto. Och det passar så jävla bra. Något annat som är rätt bra är att vi har nästan lika musiksmak. Utan dig inget mig. Så är det och kommer alltid att vara så.
Jag älskar dig.



You might say this is a fairy tale

Klimatrollsspelet i skolan är äntligen över efter några veckors slit och dagens test. Underbart. Träning ikväll sen mys med älsklingen. Lika kul inlägg som alltid, eller hur? :)

ron pope

Till min stora förtjusning fick jag idag reda på att min kära Ron Pope äntligen har släppt sina låtar på spotify. Så hela den här eftermiddagen har jag till mitt pluggande lyssnat på hans sköna stämma. Underbara röst. Hur kan en röst från en helt främmande människa göra att jag mår så otroligt bra och blir så lycklig? Det är ju bara konstigt. Förövrigt är min Linnéa Louisa Björnbom världens bästa. Damn girl, vad gjorde jag utan dig? Jag älskar dig.

Vintermys med mina stjärnor


Torsdagens fynd

Spets tröja - Gina tricot
Linne - Only

you are

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Sitter för tillfället hemma hos pojken min. Han är inge kul för han springer bara runt och städar så då har jag tagit över datorn. Igår tog jag, Ida och min familj en tripp till borlänge för att julhandla. Det blev lite julklappar fast i slutändan blev det mest saker till mig. Två bh:ar och två party toppar. Kan visa bilder på fynden senare:)

RSS 2.0