LINNÉA BJÖRNBOM

Linnéa kan vara världens största sömntuta. Hon somnade nämligen på franska lektionen igår när vi tittade på film! Hahahahah. Oturligt nog var det bara jag som märkte det men ändå. Man somnar inte i skolan, det går inte. Stolarna är hårda som stål och borden mjuka som sten. Men jag hade tydligen fel, det går visst att sova på dom där ;) Det var dagens roligaste igår, vi får se vad den här dagen har att bjuda på. Jag har förresten bitit av en del av min tand tror jag! Jag knastrade till som fan igår när jag åt en mjuk(?!) macka och efter det kändes tanden alldeles vass och ojämn. Jag som var hos tandläkaren på dagen igår också! Hur otur får man ha? Nu väntar skolan snart. Hörs!

Bättre sent än aldrig.

Nu kommer bilderna från förra helgen då Linnéa hade sitt "poolparty". Enjoy!









Den här bilden får avsluta våran super roliga kväll!

Nu ska jag äta sen tar jag mitt pick och pack och åker till Leksand för att spöa skiten ur Korsnäs. Hejsvejs!

Dancing girl

Kvällen igår blev riktigt rolig med new moon filmen, popcorn och roliga bilder på Ludvig och Erik. Iochförsig var det bara jag som tyckte att filmen var bra men det är ju huvudsaken ;) Det som jag tyckte var ganska tufft, det var att Linnéa inte somnade! Fast det kanske var för att hon inte tittade på filmen. Men iaf så hade vi väldigt roligt och mysigt. Linnéa har åkt till Falun för att göra ett inträdes prov på Haraldsbo gymnasiet med inrikning dans. Dansen hon ska framföra var enligt mig super bra, men vad vet jag om discodans? Duktig är hon iaf!
Just nu spöregnar det ute fast det är bara bra för då försvinner den envisa snön och då kan det möjligtvis bli vår någongång.


Linnéas place ikväll/natt.

Nu sitter jag hemma och Linnéa och vi har precis kommit hem efter en shopping tur till Falun. Det var verkligen hur länge sen som helst jag var i Falun och shoppade. Förra året någon gång. Det blev bland annat en vit klocka, armband, en tröja från gina tricot, presenter till linnéa och new moon dvd(!!!!!) Äntligen! Som jag har längtat efter den godingen. Snart ska vi äta och efter det kommer nog Erik och Ludvig förbi en sväng och busar med oss. Kan nog bli gaanska roligt :) Nu ska jag måla mina naglar orangea så fort Linnéa är klar med sina. Peace sisters and brothers!
Just nu lyssnar vi på Aicha - Outlandish. Skön låt ändå.


fotbollsfötter (n)

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me

Om det är någonting jag har just nu så är det ont i fötterna! Åh fyfan. Skavsår lite här och var av dom nya fotbollsskorna. En halv blåtå har jag lyckats skaffa mig också. Det är hacken med att köpa nya fotbollsskor. Det är så sorgligt att mina gamla skor är helt kaputt och inte går att använda mer. Tänk vad mycket jag har varit med om med dom skorna! Jag tänker aldrig kasta dom. Jag ska fan hänga upp dom på väggen, mmm mysigt. Nu blir det att krypa ner i sängen. Skönt med fredag imorgon! Veckorna går helt sjukt fort, jag hänger inte med. Påsklov om en vecka typ. Gött. Japp, det var vad jag hade att säga just nu. Intressant eller inte får ni avgöra själva. Jag tyckte iallafall att det var ganska intressant att läsa om mina fötter. Nej usch mina fötter kan vara de äckligaste i världen så jag tror vi lämnar det nu. Men vet ni vad? Nu draaaaaaaar jag.

Över och ut, klart slut!

Ps. Jag lovar att lägga upp bilder från Linnéas poolparty så fort jag har tid att sitta länge vid datorn. Promise.

väntar man på något gott, väntar man alltid för länge!

Måndagar innebär alltid en lång väntan för min träning börjar 18 och vad är klockan nu? 16.26. Jag brukar gå hem till Ida men just idag är hon i Stockholm med sin boyfriend så idag skulle jag ha varit med linnéa men hon åkte till kupolen med sin mami istället. Så nu sitter jag här på mammas jobb utan något att göra. Mamma har förresten åkt hem redan för hon slutade för en timme sen. Man skulle bo i Leksand. Det är allt jag har att säga.

Dagen har varit väldigt händelserik! I skolan var det slagsmål som slutade med en sprucken läpp och allt vad det var. Stackars S! Jag ska inte gå in på några detaljer. Sen fick man höra både det ena och det andra. Ganska kul ändå. Pengarna är slut på min mobil jag har endast 0,57 kr att ringa för så jag ska nog flörta lite med pappsen när jag kommer hem. Hihihi. Gud vilket tråkigt inlägg det här blev. Jag förstår varför det inte är många som läser min blogg. Men det är så det är, har man ett tråkigt liv så har man. Nu tänker jag sitta och nörda på fejjan tills träningen börjar. Hejdåa.

Igår vår, idag vinter, imorgon sommar?

Vad är det för jävla väder? Igår var det hur skönt och vårigt som helst och idag när jag drog upp persiennerna, vad är det jag ser? SNÖ som bara vräker ner. Det är inte okej. Plus att det var dalalagsträning idag. Det var inte blött att vara ute och spela iaf (ironi), tur det. Träningarna med dalalaget gick väl helt okej för er som är intresserade.

Nej nu räcker det med gnällande. Igår hade min älskade vän linneabjörnbom poolparty! Det var verkligen super mysigt. Vi åt god mat, bastade och badade i jacuzzin. Bilder kommer upp lite senare när kameran är laddad. Jag hållde på och lägga in alla bilder nyss men så dog kameran och det sket sig. Linnea har tjatat på mig att skicka bilder så det får jag väl lov att göra. Det blir en tidig kväll för mig för jag är ultra trött. 

Sweet Friday

Ida har ockuperat duschen så då passar jag på att skriva ett inlägg här. Vi har bakat våra utsökt goda och kladdiga ninjasis muffins och tittat på roliga kinesklipp på youtube. Det är så man gör en fredag som denna. Eftersom Ida är jätte gullig och lägger in världens fulaste och äckligaste bild på oss två på sin blogg ska hon här med få tillbaka. It's pay back time!
 
Vad kan man säga? Hämnden är ljuv. Sötaste vännen pusssssssss.

Hemma hos SSS

Just nu sitter jag hemma hos Sillen och väntar på bussen som går snart, eller ganska snart. Jag ber om ursäkt för det dåliga bloggandet men jag sitter nästan inte vid datorn för skojs skull längre och då blir det helt enkelt ingen uppdatering. Ikväll ska vi titta på film hemma hos emil med calle, henny och ralle :) gamla kompisgänget! Det ska bli riktigt kul att träffa mina gamla vänner igen. Men nu måste vi gå. Hörs sen!
puss

bloggar från skolan

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. I helgen har jag inte gjort mycket alls. Tränat och spelat första tränings matchen mot Kvarnsveden. Det blev en seger med 2-1 och skavsår som in i bängen av mina skitdåliga fotbollsskor. Så direkt efter matchen åkte jag och pappsen till kupolen och köpte nya + två par vårskor. Slänger troligtvis upp en bild på skorna sen. Just nu sitter jag i skolan och har hål. Veckans onödigaste eftermiddag. Musik, hål, elevens val och livskunskap. Jag skulle gärna hoppa över den här eftermiddagen om jag inte nu var en så snäll flicka som inte skolkar. Efter skolan drar jag och sillen till simhallen för att simma (näähää?) och sola. Efter det blir det fotbolls träning. Jag har kommit in i någon slags fas, för det känns som det enda jag gör är att träna, gå i skolan och plugga. Delade tankar om det där. Nej nu ska jag ta tag i matten bara för att dagens lektion inte blev en lektion utan lek eftersom vi var utan lärare. Gaanska så busigt.

duktiga jenny

G på hemkunskapsprovet. Det var ju väntat så jag har ingen anledning till att bli förvånad. Men då känner jag så här: Vad gör det om hundra år när allting kommer omkring? Inte särskilt mycket skulle jag gissa. Min kniv blev därimot klar idag! Den skulle pappa ha fått till jul egentligen men ja mars passar väl bra det också? Ärad vare gud i höjden denna har jenny gjort i slöjden! Jag tror pappa blev rätt glad över den :) nu är svenskan klar och jag ska gå och sätta mig vid teven. Skönt med fredag imorgon. Hejs svejs!

little miss sunshine

Fett chill dag jag har haft idag! Först min underbara sovmorgon till kvart i elva, sen so (skrev bara ut min so uppsatts och gjorde sen inge mer på den lektionen), avslappning på idrotten, franska lektion på kulturhuset (kan ha vart det tråkigaste), sen sluuuut! Då gick jag och Sämsta Sillen till simhallen för att simma lite och sedan sola. Första gången för mig faktiskt ;) det var rätt så najs. Om jag blev nå brun? Neej. Men det är väl så första gången. Efter det blev det lite bråttom för jag skulle på fotbolls träning ute på konstgräset(!!!!) Ser ni vad jag skriver? Ute i Mars! Gaaanska så skönt det var att få komma ut på planen. Fyyfan vad jag älskar fotboll! Nej nu ska jag ta en dusch sen blir det sängen för jag är trött som bara den efter två tränings pass.


mondiiiie (bara klassniobe som fattar)

Skola igen nu då. Det kändes ändå inte så jobbigt att kliva upp tidigt imorse nu när det är ljust ute när man vaknar. Dagen sväpte förbi ganska fort och var rätt skön. Efter skolan kilade jag hem till min saknade Ida! Jag har ju efterlyst henne och den som hittade henne var Mats Rönnblad (ni vet han som skriver i dalademokraten) ja iaf så hittade han henne och la ut en bild på henne i tidningen. Tack Mats! Verkligen snällt av dig :) Vi klippte sönder tröjor som Ida tyckte var för långa så att de blev kortare och snyggare (y) Vi hittar minsann på lite alltmöjligt vi två. Det var riktigt roligt att få träffa min Sill igen! Vi umgås alldeles för lite, som sagt vi måste bättra oss! Det är synd att vi går i olika skolor fast det kanske är bra också. Dalalags träning nästa söndag, efterlängtat. Nej shit nu ser jag att tv-programmet Saltön som har premiär idag har börjat för tjugo minuter sen! Nu måste jag skynda mig till teve apparaten!

Lagomt skön T.... eller vad säger ni?

careface

Min dag...
* vaknade
* åt frukost
* städade rummet
* pluggade
* åkte lite skridskor och myste i det fina vädret
* pluggade
det är vad jag har hunnit med hittils. Nu blir det duschen, käka och sen filmmys hos emil. Det blir rätt så najs. Nej nu ska jag hoppa in i duschen!

favorit bilden på min favorit kille! ♥


Ida Soederstroem e en soet tjej med underbett!



Jag saknar min hel knasiga och stört roliga kompis. Hon har varit upptagen heeela lovet med att försöka lära stora som små, norrmän som svenskar, att stå på ett par skidor i Granberget. Har hon inget liv eller? Därför efterlyser jag henne nu! Den som ser denna tjej i barnbacken kan gärna fånga in henne i ett nät eller liknande och överlämna henne till mig, helst ska hon vara vid liv. Givetvis får ni hittelön! Tack på förhand.
/ din vän bästa bajsen.


stressad

Dålig uppdatering nu igen då men som ni redan vet är jag ingen vidare bloggare. I onsdags var jag i Sälen för att se Avatar i 3D och det var fan det coolaste jag har varit med om. Filmen var grym och grafiken var kung. Igår var Linnéa och Emil här och vi gjorde väl lite olika, bla spy kids film, gitarr och sång stund. Hahah, ganska så roligt. Ja, Emil är hemma och brun var han den fisen. Avis? Nö. Jag är förkyld och täppt i näsan. Det enda som är roligt med att vara täppt i näsan är att det låter roligt när man sjunger. Hahah, jätte kul. Jag har äntligen läst ut min kriminalroman Sprängaren av Liza Marklund! Jag började läsa runt nio i morse och var klar fem timmar senare nämeligen klockan två. Ganska bra gjort av mig att läsa ut halva boken på fem timmar tycker jag. Den var ju trots allt 407 sidor tjock. Nu är det bara att skriva bokreflektionen sen är jag klar! Så nu ska jag börja med den och sen fortsätta med so uppsatsen om Indien och Hinduismen om jag hinner klart. Det är ju himla roligt att man ska behöva plugga på ett lov.


Linnéa är min siv och jag älskar henne.


skön T. hahaha. Killen är kung!

23.03


Har lite små ont i halsen, nyser och det kliar som bara den i näsan. Förkyldning på väg? Hoppas verkligen inte det! Kul att vara sjuk på lovet? Njaaa. Klockan är nu 23.03, sängen snart? Kanske. När man har tråkigt, som jag har nu, ställer man frågor till sig själv? Tydligen.

RSS 2.0