jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Slitit med rapporten precis hela dagen och nu strejkar jag och låter bli att göra mer idag. Usch vad jag är dålig på att skriva rapporter, har alltid varit det och kommer nog alltid att vara det också. Drygt. Har lyssnat på Veronica Maggio hela dagen och jag fullkomligt älskar henne och hennes låtar! Mmm underbar musik! Innan träningen ikväll ska nog jag och pappa förbi kupolen en sväng och köpa nya fotbollsskor eftersom min gamla gick sönder på matchen i måndags. Får se vad det blir för några:)

satan i gatan

Hur bra är inte Veronica Maggios nya album? Favorit just nu! Dåligt uppdaterat här, förlåt. Igår var jag och min fina Ida till Borlänge en sväng och jag fick med mig hem några fina plagg som jag tänkte visa. Nu sitter jag här och ska snart ta tag i mitt rapport skrivande. Det suger men måste göras. Vrider upp volymen till satan i gatan och genast känns allt lite bättre.



Ring från style by tyra 99:-
Linne från H&M 199:-

Linne från JC 229:-

Jumpsuit från H&M 199:-

skype

Skypar förtillfället med Ida och har gjort det i snart en timme. Vilket liv vi har men ack så roligt har vi. Igår var jag och Joar i Mockfjärd hela dagen och det var mycket trevligt. Blev en tidig kväll för klockan åtta ringde klockan i morse och klockan nio bar det av till Kvarnsveden för match med F17 mot Gagnef. Blev vinst med 3-0. Underbart väder idag! 18 grader. Första gången för iår som jag spelade i bara shorts och t-shirt. Säger det igen, UNDERBART!

dator

Älskar att alla som går i NST klasserna har fått en dator! Just nu har jag mattelektion och alla har nyligen installerat ett program till web kameran så nu fnissas det och grimaseras lite överallt. Seriös mattelektion hahah. Så jävla skönt väder nu! Blir så himla glaaad! Ikväll blir det spelkväll med siljansnäs gänget, länge sen nu. Blir kanon! Nej nu måste jag börja plugga. Ha det bra!

it takes two to whisper quietly

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra. Ett halv år älskling!
Joar Nyman

lördag kväll

Träningen i morse gick riktigt bra! Sen blev det som sagt att plugga resten av dagen. Satt från tre till sex, längre kunde jag inte plugga för då fick farmor&farfar främmande. Åh herregud vad jag åt mycket till middag. Behöver inte äta mer nu på ett par dagar. Synd bara att godiset står här bredvid och väntar på att bli uppätet. Kikar lite på youtube och kan bara inte låta bli att titta på pappan och dottern som sjunger tillsammans. Så otroligt gulligt! Blir varm i hjärtat...

lördag morgon

Kom precis hem från en mysig kväll och natt med bästa Henny. Snart blir det att åka till Kvarnsveden för lite träning och sedan ska resten av helgen spenderas med farmor&farfar. Sällskapssjuk som jag är nu när familjen är borta på innebandycup i Örebro. Plugg står på schemat. Inte kul men måste göras. Blev ett snabbt litet inlägg nu bara. Hörs mer senare idag. Det lovar jag!

i like it

Tappat motivationen helt för att blogga typ men ska väl försöka ta mig tillbaka. Blev en tripp till Borlänge med min brudar i torsdags. Det var trevligt men dessvärre tror jag inte att dom uppskattade mitt sällskap till fullo. Jag gick runt och hade ont i magen och var allmänt tråkig. Ber om ursäkt för det. Fick iallafall med mig en tröja hem från gina tricot. Om en timme bär det av till kvarnsveden för träning och senare idag blir det att vara med Emil och Månsi. Blir bra det. Imorgon match med F17 hemma mot Örebro.

RSS 2.0