sss

sitter hemma hos sämsta sillen söderström och myser (y) efter skolan fikade vi på siljan, det var gott ;) det var ett tag sen jag träffade henne. fy skäms! idajenny&höstlovet = once in a life time ;) right?

puss

veckafyrtiotremåndag

den här veckan är då jag den ända nian på skolan och dagen har varit väldigt händelselös och tråkig. jag saknar mina kära klasskamrater redan! imorgon är jag ledig för åttorna ska till falun och titta på teatern som vi i nian tittade på förra veckan. så imorgon blir det bara att ta det lugnt med syster min, hon är hemma och är sjuk. helgen har varit sjukt rolig! på fredag tittade jag först på film med henny efter skolan och på kvällen blev det film med emil och måns, henny kunde inte. riktigt kul var det, speciellt när måns började skratta när han hade läsk i munnen så det bara sprutade ut över bordet! hahaha. lördagen tillbringade jag med linnéa björnbom som sov över hos mig. först var vi på wish spelning på sockis sen blev det filmmys hos emil och där stannade vi kvar till typ kvart över två. det var riktigt mysigt! helgen får 4/5 toasters!

puss

äntligen helg

dålig uppdatering? yes! senaste vecka har varit dryg med massa plugg och skit men ändå riktigt rolig. jag&anna stenhols på hemkunskapen i torsdags alltså, fyyyfaaan vad jag skrattade! jag trodde jag skulle kvävas eller spy för jag skrattade så mycket samtidigt som jag åt mat ;) mums. vilken stjärna den tjejen är alltså! igår och idag fick jag även träffa världens bästa malin gustavsson som jag inte har träffat sen i somras! det var riktigt kul för hon har varit rejält saknad. ikväll blir det film hos emil men han och måns (y) nästa vecka ska jag tillbringa med klass 8b helt själv utan någon annan nia för alla nior är på prao utom jag. vi får väl se hur det kommer gå ;)
puss

onsdag = sovmorgon ?

jag vaknar som vanligt av väckarklockan som ringer 5.45 tvingar mig upp ur sängen, duschar, klär på mig, torkar håret, äter frukost och ska packa väskan när jag kommer på att det är onsdag och onsdagar betyder sovmorgon till 10.45! kuuuul. när jag för en gångs skull får sova ut på en vardag så glömmer jag bort att jag har sovmorgon. ibland kan man vara bra dålig alltså.

angel

nu var det väldigt länge sen jag skrev jag vet, men det har bara inte blivit av och så har jag inte orkat. men nu så :) vi, åkerö 9, har ju varit på klassresa till polen/tyskland och det var bland det roligaste och intressantaste jag varit med om! resan var värt varenda öre om inte mer. alla kom varandra mycket närmare och vi har haft så mycket kul! helt sjukt. i helgen blir det dalalagsläger i avesta, ska bli riktigt kul att få träffa alla tjejer igen eftersom vi inte har setts sen i juni! just nu lyssnar jag på angel - matt nathanson, grymt bra låt! såklart var det sämsta sillen söderström som tipsade om den ;)


puss

RSS 2.0