17 september

imorgon drar vi! det ska bli så sjukt kul! jag har sagt det i ganska många inlägg nu menmen ;) idag var det friidrottsdag och det gick väl helt okej. hade velat hoppat högre i höjdhopp men så blev det inte ;) resten av dagen går ut på att börja packa (!!!!) och träna. just nu sitter jag bara och tar det lugnt och lyssnar på eva simons - silly boy acustisc version. rätt bra låt men inte överdrivet bra. ses om en vecka!
puss

sju dagar

sjuuuu dagar kvar till polen/tyskland! vi kommer ha kuuuuuuuuuuul!
puss


tio dagar kvar

om tio dagar drar hela åkerös nior till polen/tyskland. det ska bli så sjuukt kul! läääängtar som bara den! om en halvtimme blir det att sitta fastklistrad framför teve eftersom idol 2009 äntligen drar igång! imorgon är det skoljoggen, får se hur det går med min fot. jag ska vara så försiktig som det bara går. nu så ska jag gå och lassa upp lite glass på ett fat, ta en loka och sätta mig tillrätta framför teven och vänta på idol! ha det bra! hösten närmar sig och jag gillar det inte.
puss

so you do

min helg har varit ovanligt seg. i fredags på kvällen blev det filmmys med henny och emil hemma hos mig och filmen, som vi hade hyrt, började hacka så mycket halvvägs att det inte alls gick att se mer. det var synd för den var rätt kul, dock kommer jag inte ihåg vad den hette. lördagen spenderade jag med den tredje twilight boken i knät hela förmiddagen, sen blev det lunch hos farmor och farfar. farmor bjöd på en mycket god lasange :) efter det så tog jag en dusch och tog moppen in till leksand för att kolla på laget när dom spelade mot gagnef. jag fick nöja mig med att snällt sitta på sidan om och kolla på eftersom min fot inte är helt okej än. det var jobbigt! snacka om att jag blev spelsugen. vi förlorade tyvärr med 5-0 men en riktigt bra insatts gjorde tjejerna iallafall! nästan hela söndagen har jag läst, men inte twilight boken för den har jag redan läst ut, utan en annan som heter ingo, ganska konstig bok. den läser jag bara för att jag har fått den av någon :p sen har jag rensat en massa svamp. skola imorgon.
puss

skolfoto

jag slapp sitta ner på skolfotot! hur skönt som helst! skönt att vi har fått det överstökat nu. foten känns bättre, hoppas på att kunna börja träna nästa vecka :) nu ska jag ägna resten av kvällen åt att lästa den tredje twilight boken!
puss

RSS 2.0