sommartider

Jag satt imorse och funderade på vilka låtar/artister jag förknippar med sommaren och jag kom fram till att mina sommarartister är följande : Patrik Isaksson, Per Gessle och Gyllene tider. Hahah bara svenska artister med gamla låtar. Men vad vore sommaren utan Patriks "Innan klockan slår"? Eller Gyllene tiders "Sommartider" och "Kung av sand"? Ingenting skulle sommaren vara utan dom! Underbar svensk sommar musik ;) USSM! Jag ska fan göra en spellista på spotify som jag ska döpa till USSM och stoppa in alla gamla godingar. Ja, det där var dagens funderare. Ikväll så ska jag, mamma och syster på Buddy Hollyday(?) jag tror den heter så. Det är med Brolle Junior och eftersom mamma fick gratis biljetter så kan man väl passa på att gå på det när jag ändå inte har något annat för mig. Det kan ju inte bli annat än dåligt ;) nej nu ska jag gå och äta lunch, sen duscha och sen på Brolle (wannabee Elvis Presley) konsert! See yah!
Puss

lepa

Sover hos min bästa Linnéa inatt. Vi har precis tittat klart på Ps. I love you och Linnéa somnade såklart som en stock och såg bara början och slutet på filmen. Men hon är söt ändå :) Jag tycker att den var bra fast himla sorglig. Jag kan avslöja att det trillade ner en och annan tår nerför kinden. Nu ska vi snart ta och krypa ner i sängen och om jag är tyst i en sekund kommer Linnéa somna på stört så det gäller att prata på om hon ska vara vaken en stund till ;) godnatt!
puss

balansgång, hej!

Hej jag är en tjej på sexton vintrar som söker vänner i alla åldrar som är intresserade av att hjälpa mig med mina otroligt jobbiga aggressiva utbrott. Erik stackarn råkade ut för ett av dom idag. Förlåt! Det var inte meningen kompis. Efter skolan skuttade jag och Linnéa hem till henne och var otroligt duktiga för vi pluggade faktiskt för en gångs skull. Vi har sagt många gånger att vi verkligen ska plugga när vi kommer hem men nej. Så har det oftast inte blivit tyvärr. Men idag gjorde vi det! Vi kämpade bra länge med den där snuskigt dryga engelska grejen. Fyyy. Men vi kan glädjas åt att det är sportlov snart, very snart!
puss


heartless

Emil har nu flygit iväg till Gran Canaria för att tillbringa en vecka åt sol, bad och golf. Jag är iaf inte avundsjuk, tur det. Hoppas att ni förstod min ironi där. Jag saknar dig redan min allra bästa vän! Jag fick min present av Linnéa idag och det var ett sånt där ur gulligt rosa presentkort på H&M. Tusen tack fetto! Just nu lyssnar jag på min stora kärlek The Fray och njuter av att det är sportlov nästa vecka! Lagomt skönt. Ida Söderström, vi ska ha kul! Once in a lifetime b-friend!

Här är boken med alla bilder som jag fick av Sillen på min b-day!
Jag sitter och tittar i den just nu faktiskt.
Once in a lifetime baby.
puss


sweet sixteen

Hejdå femtonåringen, hej sextonåring! Känns bra att lämna den tiden bakom sig och ge sig ut på nya äventyr! Lite äldre, men inte ett dugg mognare ;). Lämna det bakom flutna före dig...ööh eller? Nej. Lämna det förflutna bakom dig! Där satt den. Timon&Pumba<3. När jag kom till skolan imorse och går fram till mitt skåp ser jag att det sitter en liten skylt på dörren. Fyra mycket "söta" bilder på mig och med en text över där det står "16 bast! Gratulerar viven. Jag typ gillar dig fetto." Hahaha Linnéa Björnbom heter busfröt som hade hittat på detta! Hon är väl för söt ibland. Det är därför jag tycker om henne så mycket. Dagen släppade sig framåt med matteprov och engelska filmrecension skrivning. Halleluja tack alla lärare som verkligen ville att min dag skulle bli perfekt! Verkligen tack. Efter skolan kilade jag hem till Sillen för att få min precent och hjälpa henne med packningen (hehe, "hjälpa"). TACK FÖR PRESENTEN IDA SÖDERSTRÖM! Jag kunde inte ha fått något bättre. Jag älskar den och dig! För er som undrar så var det ett fotoalbum som var proppat med våra bästa bilder och minnen. Jag kan inte sluta le när jag tittar i den och tänker på allt skoj vi har gjort! Av familjen har jag fått en teve att ha till mitt nya rum och så fick jag nya gitarr strängar. Vi får väl se om jag lyckas byta ut dom gamla till de nya. Annars erbjuds sig faktiskt Calle att hjälpa mig. Gulligt av honom tycker jag. Nu väntar duschen och sen sängen. Sovmorgon imorgon, gött!

puss

systeryster

Idag fyller min kära syster tretton år. Grattis Hannapanna!
Dagen har förövrigt varit seg och det kändes väldigt onödig att behöva gå enda till tjugo över tre. Musiken var inställd, håltimme i över en timme, elevens val och livskunskap. OÄ - Onödiga Ämnen. Nu ska jag snart ta en dusch och sen gå och lägga mig. För imorgon är det ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag!

knasig bild på en knasig syster! <3
puss

TF

Jag har gått och kärat ner mig i The Fray. Hur underbart sjunger inte sångaren i bandet? Helt uppochnervänt tok bra! Favvis låtarna just nu är:
* How to save a life
* You found me
* Never say never
* Happiness
Gamla som nya låtar. Lika bra då som nu.

Where were you when everything was falling apart?
puss


OS 2010

OS-guld och OS-brons! Mamma och jag satt nyss och grinade när Marcus Hellner tog guld och Johan Olsson brons! Iochförsig så är det repris, för de åkte igår kväll men det gör ingen skillnad. Fan vilken härlig känsla det måste vara att glida över mållinjen och veta att man har tagit en OS medalj. Herregud. Även fast jag inte är så intresserad av längdskidåkning och tycker att det är sjukt tråkigt att åka så är det väldigt spännande att titta på. Jag blir så lycklig när någon svensk som verkligen förtjänar en medalj får en! Hahaha. Jag föddes faktiskt när det var vinter OS i Lillehammer 1994 så jag har det i blodet ;) hahah nej skämt åsido. Då tog Sverige guld i hockey och Fridas pappa var med. Gaaanska så häftigt!
Lite senare idag kommer släkten hit för att fira mig och Hanna eftersom vi fyller år nästa vecka. Hanna fyller år imorgon och jag på tisdag. Sen måste jag nog plugga lite också. Skolan tar kol på mig just nu men det är ju sportlov om en vecka så det är väl bara att stå ut!
puss

guitar hero

Tänk om jag nån gång skulle bli bra på att spela gitarr! Vad glad jag skulle bli då. Eller om jag skulle vara duktig på att spela piano men i nuläget kan jag bara spela en "låt". Ja, tänk om jag kunde spela piano och bli bättre på gitarr. Då skulle jag bli glad. Men just nu får jag nöja mig med att slita ut alla lätta låtar på gitarren som t.ex When you say nothing at all som tillochmed min syster håller på och lär sig. He-he kul.

Jag är verkligen skit trött nu och borde krypa under täcket snart så att jag kan få min skönhetssömn. Mmm det längtar jag efter. Jag och Linnéa hade en väldigt lugn dag idag. Först hade jag träning på morgonen efter det åkte vi till Insjön för att jag skulle köpa ett par nya jeans. Jag hittade ett par som jag köpte men jag vet inte om jag tycker om dom så jätte mycket men dom var billiga och mamma betalde så jag tog dom ändå. Åhh spotify funkar inte! Men det är inte bara jag som har det problemet. Jag såg på fb att det var många som inte spotify funkar för så då är det inte bara fel på min. Tur det. Ida Söderström har räddat facebook förresten! Eller hon har kommit på hur man kan göra för att bara se statusarna istället för allt det andra. Tack ska hon ha för det. Hon är inte så dum som hon ser ut faktiskt. Kan vara svårt att tro men så är det. Puss!

kallt väder därför en kall bild - vart är värmen?

Över och ut, klart slut!
puss

fail

Aah hemkunskaps provet gick ju bra, . Jag kommer få mvg och bli jätte glad, . Jag kände inte för att bara riva sönder provpappret, gå ut från klassrummet och smälla igen dörren, . Imorgon är det fredag och no-prov. Haha mitt liv är bra underbart nu alltså. Men efter skolan imorgon kommer det bli desto roligare, det kan jag slå vad om. Jag och Linnéapea ska sova antingen hemma hos henne eller hos mig. Vi får se vad vi hittar på för bus. Oj nu blev det ett väldigt tråkigt inlägg men det är sånt man får ta ibland. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen sen väntar sängen på mig med öppna armar. Halleluja to that!

en bild från sommaren 08 bästa kväll/natt.
Hur mycket får man sakna sommaren egentligen?
puss
 

bloggarN

Dålig uppdatering, jag vet! Men det har varit sjukt mycket i skolan och jag har bara inte haft lust att sitta och dega framför datorn. Bortförklaring. Just nu sitter jag och försöker komma överens med konsumentekonomin som det är prov på imorgon. Jag har Regina Spektor i mina öron, en viss kille i mitt huvud, hemkunskapsboken i mina ögon och lukten av mat i min näsa. Ja, så nu vet ni det och antecknar förhoppningsvis.
Jag måste bara få säga att jag får damp på facebook. Bättre sent än aldrig. Hur jobbig har inte denna annars ganska sköna hemsida blivit?! Jag som jämt var inne på fb förut orkar inte ens gå in och kolla statusarna längre för att det är en massa annat skit i vägen. Vem bryr sig om vem som har blivit vän med vem? Vem som har gått med i den och den gruppen? Åhh, sjukt drygt men egentligen vad spelar det för roll? Snart kommer facebook vara lika ute som bilddagboken. Nej nu ska jag fortsätta med hemkunskaps äcklet. Peace yao.

Jag är bara lite smått avis på min bästavän Emil som snart kommer få
njuta av den utlänska värmen på Gran Canaria. ååååååh!
puss

here comes the sun

i fredags var jag, linnea, henny och emil i kupolen och då fyndade jag två par leggings. på kvällen blev det filmmys hos emil. jag var dampig, emil var tyst och linnea var söt. efter filmen tittade vi på solsidan och jag började skratta som fan när han skulle köra den där jävla gräsklipparen mellan stenmuren. fyfaan. jag tror jag skrattade i fem minuter åt det där.

leggings med nitar på sidan från h&m.
lackleggings från vero moda.


sss in tha house

ida är här och gör siljansnäs farligt. vi har mest bara degat idag och skrivit listor över "måste göra" saker och annat. vi har pratat om saker vi har gjort tillsammans och kommit fram till att det är en hel del att minnas. vi har många mysiga sommar minnen som sannerligen inte kommer fösvinna på ett bra tag. nu ska vi gå och undersöka frysen och se om det finns någon glass som vi kan slicka upp sen ska vi leka doktor. shubre vad händer yao? peace bre!

dom hade mycket att säga

men vad var det dom sa?

grattis emma enoksson, sweet sixteen!

kul att jag är så duktig på att plugga. jag förstår verkligen inte varför det ska vara så himla svårt? so prov imorgon och jag började precis titta på målstencilen, duktig tjej! vi hade nationella prov i svenska idag som alla andra nior. jävla fusk att några fick längre tid att göra klart. själv hade jag två sidor kvar och jag var inte ensam om det. dåligt.

hur skönt skulle det inte vara med sommar nu? det känns som att det är jätte många som har börjat längta till sommaren därför tycker jag att vintern kan snabba på lite. tänk bara att inte behöva klä på sig fem lager kläder utan bara springa ut i ett par shorts, t-shirt och barfota. eller att få ligga på studsmattan och bättra på solbrännan. eller att få spela fotboll utomhus på gräs/konstgräs! åhh, underbart! eller bara att få ungås med sina bästaste vänner och bara göra det man känner för i precis det ögonblicket.

den perfekta sommaren för mig är....
* att få bo i våran sommarstuga i olsnäs.
* olsnäs BK (filipdanieljenny).
* att spela fotboll ute.
* slippa skolan.
* åka moppe.
* vara med mina b-friends.

jag kommer inte på något mer just nu för min hjärna är ganska slutkörd efter allt pluggande. fast jag känner mig inte särskilt mycket klokare för det. nej nu måste jag fortsätta med min otroligt viktiga och framförallt intressanta samhälls ekonomi (ironi på hög nivå).
puss

bilder från igår








two is better than one

kvällen hos emma blev riktig lyckad med pizza, grymma tjejer, musik och anden i glaset ;) hahah. det där sista blev väl kanske inte så lyckat. bilder kommer kanske upp lite senare om jag kan få johanna att skicka några.
idag blir det att plugga sönder mina hjärnceller. det ser jag inte riktigt fram emot men jag styr upp det hela genom att lyssna på skön musik och tänka på bra saker som gör mig glad.

sometimes love just is not enough

turn of the light

idag är jenny trött, ful, arg, ledsen, glad, godissugen och allt på en och samma gång. hur går det till egentligen? vette fan. aja.

igår efter skolan drog jag, johanna och anna hem till johannas place när hon äntligen hade slutat. vi åt lite ben&jerrys och väntade på att wille och niklas skulle komma. när dom kom så kikade vi på film, spelade med andra ord och gjorde kladdkaks smet. mysigt och roligt var det :) ikväll blir det att fira emma som fyller sexton på tisdag. först blir det väl mys med tjejerna och sen kanske vi drar till vita villan eller något :)

nu är mitt rum klart och så här ser det alltså ut nu. jag har bara ställt in sängen så det ser lite tomt ut.

puss

hur ska det gå?



Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls


pärlor

nu har pappa målat klart och satt upp tapeter på min fond vägg nu så snart är det bara att flytta in :) jag är jätte nöjd med rummet, verkligen! det kommer väl upp en bild sen så ni får se hur det blev :)

jag har börjat att lyssna på kent. eftersom nästan alla av mina kompisar lyssnar på dom så smittar det av sig. jag har faktiskt en gammal kent skiva som jag fick för väldigt länge sen men som jag inte har lyssnat på så mkt. jag tror jag ska ge den en chans :)

såg nyss på facebook att josefin crafoord har lagt upp johan och fredriks sjuka parodi av bögmammakines låten på sin blogg. hur sjukt är inte det ? hahaha dom där killarna är verkligen störda men jag gillar dom iaf ;) ja nu sitter jag här på min sovmorgon och känner att jag måste byta kläder och fixa till mig lite innan jag kilar iväg till skolan. så det är precis det jag ska göra!

men först ska ni få ett tips på lite örongodis sweet and low - augustana. mmmm gott.
puss


RSS 2.0