med andra ord

Riktig rolig kväll igår med gänget. Skrattade hur mycket som helst. Om jag inte har fått starkare magmuskler så är det något som är fel. Roligast var iallafall stefan när vi spelade med andra ord. Hahaha, inlevelse kallas det. Henny, Ida och jag drog hem runt två tiden och då snöade det som bara den. Det var riktigt mysig att gå där mitt i natten helt själva och med snön som singlade ner och som täckte över spåren vi lämnade efter oss. Idag har dagen gått åt att städa hela huset från topp till tå. Rätt skön söndag för det är ju trots allt första advent.

Nu drar vi. hörs då


raise your glass

Om ungefär en timme drar jag, Ida och Henny hem till Ben för att fira Petrus som fyllde arton igår :) Hoppas på en toppen kväll med bra männiksor! Jag och Ida är otroligt trötta men vi försöker ändra på det genom att höja volymen på musiken. Nej nu ska vi börja göra oss i ordning. Ha en bra kväll.

min andra hjärnhalva

Fredag igen då. Pappa och jag har huset för oss själva för mamma och hanna är på träning. Så nu pumpas det musik och steks hamburgare för fullt. Det gillas extra mycket att pappa tycker min musiksmak är ganska bra. Ibland är det tillochmed han som kommer med något bra låt tips. Tro det eller ej ;) hahaha. Efter mat kilar jag upp till Henny för att mysa järnet. Häärligt!

Damn who's a sexy bitch!

Jag har egentligen ingenting att säga alls mer än att det är fredag imorgon. Som att någon skulle missa det.... Morgondagen kommer spenderas med min andra hjärnhalva, Henny. Vi ska ladda upp med lite gotte och sen bara mysa hela kvällen. Lördag blir det träning och sen fest på kvällen för att fira min kompis Petrus som blir arton (!!!). Arton!? Jävlar ja. Det går fort när man har roligt ;)
Tråkigt inlägg men min Joar är världens finaste, på tal om ingenting :)

4 pojkar och 2 flickor

Mjölken är slut och alla kakor uppätna. Happ, så blir det när man bjuder fyra stora pojkar + ida på fika. Eller vi kan väl säga så som att det var måns som åt kakor. Hahaha, vart hittade jag honom? Jo, sittandes i skafferiet och mumsade på det ena och det andra ;). Han är så söt. Innan fikat åkte vi allihopa pulka nerför den så kallade mördarbacken men vi kom alla ner med livet i behåll. Så det var ju bra.

11.39

Sitter här och lyssnar på septembers version av petters mikrofonkåt medan jag väntar på att pojken min ska komma hit. Skön låt faktiskt. Varför är inte september mer populär? Hon är fan grym. Dagen igår spenderades med först med ida efter min träning, sen med linnea och vi drog till falun till linneas mammas nya lägenhet. Jätte mysig och perfekt läge. Vi kommer hänga i Falun nästa sommar, det är något som är säkert. Kom hem runt åtta och var så sjukt trött så klockan nio sov jag som en stock och vaknade halv tio idag. Lite mer än tolv timmars sömn. Kommer inte ihåg när jag sov så länge senast.

Skulle inte klaga på det här...

step-up

Dagen började med att sitta fast i en bilkö en stund med bussen eftersom det var en tjej som hade krockat med ett träd. Det såg ganska otäckt ut. Hon blödde från ansiktet och så men hon klarade sig nog rätt bra, tack och lov. Skolan flöt på snabbt och jag slutade ungefär vid tolv. Då drog jag och Joar hem till honom och pluggade matte och myste litegrann:) jag är så kär i dig ♥
På kvällskvisten var det step-up med fotbolls laget som gällde. Mycket jobbigare än zumba! Hoppas på en välförtjänt träningsvärk imorgon.
Dagens roligaste:
Jag och Ida kittlade Edwin och han skriker till.
Ida: Åh vilket brunstrop Edwin! Här kommer vi.
Jag dog av skratt, bokstavligen. Jag låg på golvet och skrattade så att tårarna nästan vällde över.
Du är knäpp älskling, helt vrickad men jag gillar't ;)

matematik suger

Nu har jag pluggat matte i sisådär två timmar så nu räcker det banne mig. Prov på fredag och jag vill inte få underkänt så idag har det alltså pluggats matte. Ganska nöjd över min insats faktiskt, haha.
Om jag bara hade tid så skulle jag köpa ett gymkort och styrketräna så ofta jag kunde. Men tyvärr tror jag inte att jag har den tiden just nu. Kanske ska försöka skaffa mig den tiden, skulle vara jävligt bra. Nej, nu sitter jag här och skriver för mig själv. Är hungrig som en gris. Måste nog äta något. Hörs. Hej.

hockeyspel

Jag är såå mycket bättre än Joar på hockey. Han blev totalt krossad med 7-0 innan han till slut gav upp även fast matchen inte ens var klar. Hahahah, snacka om dålig förlorare. Nu pratar vi självklart om gammalt hedligt hockeyspel. Ni vet sånt där spel med små gubbar och med spakar man drar i för att styra dom? Jag älskar det spelet! Pappa och jag spelade det jätte ofta när jag var mindre. Saknar det. Jag ska nog utmana honom snart och se vem som har det som krävs. Jag menar det är ju han som har lärt mig allt jag kan.

besviken

Tung förlust mot Uppland med 4-0. Iochmed det är våran resa slut. Vi ska spela en placeringsmatch i Februari tror jag, sen är det slut. Jag är så j-ä-v-l-a besviken. Jag sitter här och hackar hårt på tangenterna och känner mig otroligt nere. Dessutom har jag ont precis överallt, naww stackars mig. Tänk om vi bara hade ett badkar! Då skulle jag ligga där i och låta det heta vattnet få bränna på huden, sen skulle jag låta tårarna komma.

CUP KOMMUNAL - UPDATE

Dalarna - Gestrikland 1-0. Och efter den obligatoriska straffläggningen som inte har något med matchresultatet att göra satte vi fem av fem straffar (jag fick den stora äran att lägga en av fem straffar:)) medans Gestrikland satte tre. Alltså vann vi straffläggningen också med 5-3 vilket ger oss ett övertag om två lag hamnar på samma poäng, då är det målskillnaden som spelar roll. Ingen match idag men imorgon möter vi Uppland och då gäller samma fokus.
Otroligt tråkigt inlägg för er som inte har något intresse för fotboll men så är det :)
Dalarna efter matchen på Domnarsvallen.

CUP KOMMUNAL

I ungefär 2,5 år nu har jag nu spelat tillsammans med dalarnas bästa flickor födda 1994. I helgen kommer vi spela Cup Kommunal, det vi har tränat inför nu. Jag glömmer all skit, förkylning och annat och ska fokusera till 110% och bara ge allt. Konditionen är inte i topp skick eftersom min förkylning fortfarande spökar så jag får helt enkelt köra på viljan och den, den har jag! Bara KÖÖÖÖÖÖR!
Du&jag hela vägen, från början till slut!

daniel hysteri

Alla, verkligen alla, lyssnar som galningar på Daniel Adams-ray just nu. Joar är helt besatt. På facebook och på bloggar ser man utdrag från hans texter. Visst jag tycker att han är riktigt bra men det går nästan över styr. Jag har istället börjat lyssna jätte mycket på Petter (till Joars fasa, hahaha nej men nästan). Mest på grund av att han är med i det där programmet på fyran "Så mycket bättre". Favorit låten är helt klart Längesen som han gör tillsammans med Veronica Maggio. Åh så bra. Underbart är ordet. Rysningar i hela kroppen.

because you're the one for me

Åååh! Jag är inte frisk än. Under natten har jag även fått en irriterande hosta så jag är hemma även idag. Jag saknar min Joar också. Vi har förresten en månad idag:) är kanske inte så mycket att skryta om men för mig är det speciellt. Dessutom saknar jag mina soulmates Ida, Linnéa och Emil. Det suger att vara sjuk! Nu jävlar ska jag bli frisk! Ska hälla i mig alla slags läkemedel. Hörs då!

Hemma idag igen...

Gick upp som vanligt klockan kvart i sex men kände när jag vaknade att jag inte var riktigt frisk. Så kröp ner i sängen igen och vaknade för en halvtimme sen. Känner mig lite piggare nu tror jag så kanske blir skola imorgon. Älskar att vara ensam hemma och kunna spela hur hög musik som jag vill utan att någon klagar. Det är precis det jag gör nu.
Saknar brudarna!

sjukling

Fanfanfan. Jag har gått och dragit på mig en förkylning såhär lagomt till Cup Kommunal som ska spelas i helgen. Därför stannade jag hemma idag för att vila upp mig. Streck läste sista Vargbröder boken som jag har fått låna av pojken min. Det tog cirka åtta timmar att läsa från början till slut. Just nu lyssnar jag igenom Daniel Adams-rays nya album. Jag vet inte riktigt om jag gillar det så jätte mycket men jag kommer säkert ändra mig när jag har hört låtarna lite mer. Men jag gillar låten Vitt :)

LÄNGE SEN - PETTER


7 November

Godmorgon solstrålar!
Egentligen vaknade jag halv nio men istället för att sätta mig vid datorn det första jag gjorde idag, så har jag städat köket så att det är snyggt och prydligt. Älskar att göra mina föräldrar glada genom att det är städat och fint i huset :) Klockan ett så ska min familj och Emils familj äta lunch och bada på gyllene hornet i Tällberg. Det kommer bli riktigt mysigt. Skön avslutning på ett annars helt okej bra lov.

kärlek på högsta nivå

Har haft två grymt bra dagar med mina tjejer. Ni är ju bara för bra brudar!


Robot Unicorn Attack

Jag är besatt. Emil var här igår kväll och spelade det och nu kan jag inte sluta. Skön låt också. Pappa kom in i rummet och sa att den låten lyssnade han på för länge sen. Nu ligger den i min spellista på spotify och spelas flitigt. Vaknade tio i nio i morse av att jag fick ett sms. Tittade på klockan och inser att jag ska med bussen som går tjugo över nio! Sprang upp och slängde ner träningskläder och grejer i fotbollsväskan, hoppade på cykeln och trampade till busshållplatsen och kom dit i bra tid. Fräsch tjej Joar har umgåtts med idag. Eller? Nej. Träning om en timme, ska bli skönt att få röra på sig lite.

första november

Helgen i Avesta har gått bra och nu taggar vi till Cup Kommunal om två veckor. Då är det vinst som gäller och inget annat! Kommer förhoppningsvis spendera dagen med pojken min:) puss på honom. Pumpar musik så här på morgon kvisten och mår riktigt bra. Det är ju loooooov!


RSS 2.0