äntligen fredag!

Nu är det fredag igen och som alltid är det lika skönt! Snart ska jag iväg och spela match med a-laget i Kvarnsveden mot Gustavs på Domnarsvallen. Får väl se om jag får spela. Håller tummarna för det! Efter matchen bär det av vidare mot Rättvik för lite partaj. Länge sen nu. Blir nog kul nu när jag äääntligen har fått med mig Linnéa :) wihoo! Nu: mat!
Dom här tjejerna ikväll - henny + Linnéa :)

Heaven

What the hell is Heaven?
Is there a home for the homeless?
Is there hope for the hopeless?

Jag kan inte annat än gilla vädret. Smält snö rinner längs vägarna, conversen blir genomvåta av enorma vattenpölar, gräset börjar titta fram på vissa ställen, skinnjackan är på och cykeln är framtagen! Åh underbart. Dessutom är ett sommarjobb kanske fixat. Ska på intervju någon gång framöver. Håller tummarna! Hade nyss ett väldigt roligt telefon samtal med min fina Linnéa som har varit sjuk hela veckan. Märks att vi inte har sett eller pratat med varandra på några dagar. Puss på na' ♥
Valborg för ett år sen. Längtar till årets valborg!

dalalaget

Haft fullt upp hela helgen därför har bloggen fått lida lite. I fredags var jag och min familj i rättvik och åt på bowlingen för min kära mammi fyllde år. Igår var det först träning i kvarnsveden som gällde, sen hem och slänga i sig något att äta och sen iväg till falun på avslutning med dalalaget. Riktigt trevligt var det! Fina tjejer hela bunten. Har haft så sjukt kul under dom här tre åren vi har haft tillsammans och jag har lärt mig MASSOR! Om en trekvart bär det av mot Kvarnsveden igen för att spela match mot Qbik. Tagga!
sista lagbilden...

Grattis till min Linnéa!

Lyssnar på Håkan Hellström och pluggar in Engelska glosor. Skön dag förövrigt. Slutade tolv och lunchade på siljan med Ida och Linnéa. Idag råkar det vara så att min bästavän Linnéa fyller år också!! Grattisgrattisgrattis älskling! ♥ Jag och Ida hade tänkt vara lite wild&crazy och låtsas glömma Linnéas födelsedag men ingen av oss kunde hålla masken. Jätte fint väder ute idag. Riktigt skönt.
några charmiga bilder sådär på min fina

vill sparka sönder datorn...

Nu har jag suttit här framför datorn som ett miffo i säkert två timmar och försökt uppdatera min x8. Har jag lyckats? Nej, klart som fan att jag inte har. Åååh är så less på datorn att jag helst bara skulle vilja kasta den ut genom fönstret, ni vet som rockstjärnor gör med gamla teveapparater? Det blir ju inte bättre av att datorn måste ladda typ en halvtimme för minsta grej jag klickar på... Skulle kännas lite bättre om jag fick kasta ut den men då blir nog inte mina föräldrar så glada så jag tror jag får nöja mig med att klaga här på bloggen.
Försökte hitta en passande bild på weheartit på någon som kastar en teve från ett rum men fastnade självklart för en massa andra fina bilder så får bli den här i stället...
Every little heartbeat, every little breath.

friluftsdag

Som rubriken säger, friluftsdag idag och jag valde aurobics. Så har denna morgon redan köttat mig igenom ett aurobics och ett spinning pass och har nu slutat för dagen. Skön dag. Klockan fyra blir äntligen massagen av som blev inställd förra veckan tror jag att det var. Välbehövligt.

äkta glädje

Igårkväll fick jag ett sms som fick mig att skrika rakt ut av glädje! Kvarnsvedens a-lags tränare frågade ifall jag skulle kunna vara med och sitta på bänken på deras match idag. Klaaaart jag ville! Jag fick lite speltid dessutom, spelade i tjugo minuter ungefär:) riktigt kul var det. Min första match med ett division 1 lag. Iochförsig var det bara en träningsmatch men det är en början. Matchen slutade förövrigt 12-1 till oss mot Gävle. Jag känner mer och mer att jag gjorde rätt i att sluta i Leksand och började spela i Kvarnsveden. Det här är rätt för mig. Så det är vad jag har gjort idag. Ikväll kommer Joar hit så vi ska väl titta på melodifestival finalen och mysa lite med familjen. Imorgon blir det att spela match igen men med Kvarnsvedens division 3 lag istället. Just nu kretsar min blogg mest bara runt fotboll så jag förstår att det kanske inte är så kul för vissa (typ ida&linnea) att läsa.
nummer nio

hatar matematik

Blev ingen massage för mig igår eftersom min massör var sjuk. Blev istället att gå på.... wait for it..... hoooockey! Hahah, har inte gått på hockey på år och dar. Precis lika tråkigt som jag förutspått, det enda kul var att se Filip spela annars sög det. Men men, hockeyfru som man är hahah. Förbaskade väder! Var inte våren på väg nyss? Tydligen inte för nu snöar det för fullt. Blä. Just nu sitter jag och sliter tillsammans med matte b. Prov imorgon och jag kommer bli gladare än nånsin om jag klarar mig innanför g-gränsen. Säger som Linnéa gjorde för någon dag sen. Jesus walk with me!

Love will come set me free

I don’t know why I say the things I say, but I say them anyway.

Sitter hemma hos Joar och funderar på om jag ska vara lite duktig och plugga lite matte medans jag väntar på att han ska komma hem från träningen. Blir nog att göra så. Sovmorgon till typ elva imorgon, andra sovmorgonen för den här veckan. Det tackar vi för. Efter skolan ska jag på massage, låter skönt tänker ni? Men jag skulle inte tro det. Jag har knutor i ryggen, låren och vaderna så det kommer nog göra mest ont det där tror jag. Nej nu ska jag ta tag i det där matte pluggandet.
hahaha söt liten joar :)♥

skola igen

Matchen igår slutade 2-0 till oss. Gick helt okej för mig. Det här laget kan nog bli hur bra som helst när vi har fått spela ihop oss lite. Hör och häpna! Ida följde med och tittade på matchen, stackarn som trodde det var match inne frös ihjäl. Men enda anledningen att hon följde med var att vi åkte till kupolen efter ;) haha puss på henne. Med mig hem därifrån fick jag ett par jeans shorts som jag tittade på i onsdags men aldrig köpte. Men nu kom dom med hem. Älskar att ha sovmorgon. Ensam hemma, musik på högasta nivå och duscha med öppen dörr. Haha skön-t! Nu ska jag kila iväg till bussen.
nummer åtta

kik

Vaknade upp till strålande sol och vasaloppet på teve. Min granne och släkting är med och åker och han är duktig :) Han låg först i klungan ett tag där. Om en timme ungefär åker jag till Borlänge för att spela min första match med kvarnsveden. Är väldigt förväntansfull! Matchen börjar 13.00 och vi ska möta forssa. Vi ska spela utomhus dessutom!! Åh så underbart. Jag har piggnat till lite sen igår. Sov två timmar på dagen och gick och la mig rätt tidigt igår så nu är jag pigg igen!

30 seconds to mars

Hade det jätte mysigt igårkväll med Ida&Nea. Tårta, present, prat och massa skratt. Som vanligt spelades med andra ord spelet och det lockade fram dom flesta skratten. Vaknade upp hos linnea idag med världens mensvärk och har sedan dess legat däckad hemma hela dagen. Fyy vad jag hatar det! Nu kommer mina små kusiner på lite fika så ska väl försöka bita ihop och vara lite trevlig och social. Det togs lite bilder igår men inte en enda är fin nog att visas haha:) lyssnar för tillfället på idas peace&love spotifylista och kan bara längta mer och mer efter sommaren!
charmig bild på mig och linnea från förra årets p&l

Ain't no reason - brett dennen

Nu sitter jag här igen efter en otroligt skön och framför allt jobbig springtur! Ungefär i femtio minuter var jag ute och krigade + en halvtimmes styrketräning när jag kom hem. Känns bra att ha rört på sig lite. Har duschat precis och äter nu ett äpple och fyller på med lite kolhydrater för jag antar att det inte kommer bli så himla nyttigt ikväll med mina tjejer kanske haha :) Jag ska verkligen försöka hålla igång ordentligt nu så att jag är i toppform till serien startar. Den här säsongen kommer trots allt bli den viktigaste i hela mitt liv så nu jävlar! Om jag nu kommer hålla det är en annan femma men jag ska iallafall försöka!

Leksands tröjan har nu bytts ut mot Kvarnsvedens tröja. Blå-vita kläder mot röda.

4 mars 2011

Tittade precis igenom alla kommentarer jag har fått under min tid som bloggerska och då såg jag flera stycken som jag aldrig har sett. Jag måste godkänna kommentarerna innan dom publiceras och det var flera stycken som jag inte hade godkänt. Så det sög ju. Jag tror min blogg var mer populär förut för då fick jag fler kommentarer eller så är det bara mina läsare som har blivit sämre på att kommentera. Haha, usch jag är en sån attention whore. Joar säger det hela tiden och det stämmer nog:) haha. Skärpning. Jag vet inte riktigt vad dagen bjuder på idag. Känner faktiskt för att ta en springtur ute i det fina vädret. Ska bara stoppa någonting i magen sen ska jag nog pallra mig ut på en tur. Ikväll blir det iallafall mys med järngänget (idalinneajenny) hemma hos Ida. Det blir lite kalas för mig eftersom jag fyllde år för inte så länge sen:) det blir nog kanon! Har saknat mina bästa vänner sjukt mycket. Inte bra att vi inte har setts på en vecka. Ida har jag knappt sett på två veckor!!

Är våren på väg?

Var runt 5-7 grader idag, solen värmde och snön smälte och rann längs vägen. Riktigt skönt ute faktiskt. Längtar efter värme och sol!

shopping

Var, som jag sa igår, i borlänge idag med syster och farmor. Fick med mig en del fina grejor hem:)


Ring&örhängen - bik bok
Linne - bik bok
Brun skjorta - bik bok
Marinblå skjorta - vero moda
Jacka - vero moda
Crocker jeans - JC

are you sure that this is not just a dream?

Vaknade runt nio idag svettig och rädd. Drömde värsta läskiga drömmen. Jag skulle sova över på mammas gamla jobb (?) och fick för mig att se mig omkring för att försäkra mig om att jag hade huset för mig själv... Så går jag in i ett rum och hör att någon andas. Med hjärtat i halsgropen lyser jag med mobilen runt i rummet och där på en säng ligger det en tjej och sover. Jag skriker för full hals men det kommer inte ett ljud ut ur min hals. Lägger benen på ryggen och springer ut därifrån och över gatan där ida bor, uppför trappan och in i hennes hus. Där sitter hennes mamma och tittar på teve och jag frågar henne "snälla ullis kan jag få sova här? det var någon på mammas jobb!" Ulrika svarar " ja det är klart du får. din pappa ringde nyss och ville att jag skulle hålla lite koll på dig..." sen vaknade jag. åh herregud säger jag bara! Låter kanske inte särskilt läskigt men fyfan vad rädd jag var.
Resten av dagen har gått åt att städa i huset och leka med Henny. Vi gjorde amerikanska pannkakor och tittade på the inception. Så har jag övningskört idag också! Första gången nu på vintern. Imorgon blir det shopping!
En gammal bild från när vi åkte tåg till Gävle själva för första gången. Hahah, det var ett tag sen:)

RSS 2.0