mora

Idag har jag varit i Mora hela dagen för att se när min duktiga pappa gick i mål i öppet spår. Aldrig att jag skulle sätta på mig ett par skidor och åka 9 mil bara sådär. Nej aldrig. Efter att ha spenderat tre nätter ihop med älskling kommer sängen kännas extra tom inatt. Imorgon ska jag nog hitta på nåt kul med Henny innan hon åker till England och inte kommer hem förens på söndag. Onsdag blir det shopping med syster och farmor. Nu har vi fått tillbaka våran dator också, skönt.

smash into you


Bra kvalité på min mobilkamera! aa eller inte....
Älskling hade gjort så fint när jag kom hem till honom igår. Tända ljus lite överallt, mys musik och två rosor och ett paket. Hur fint som helst:) puss

sportlov mina vänner

Har spenderat halva min dag i borlänge på domnarsvallen. Har nämligen spelat skol DM i futsal. Första matchen var ju bara ett skämt. Vi mötte ett lag med bara invandrare, med burkor och grejer. Inte någon av tjejerna kan ha spelat fotboll förut. Det började med att de började spela innan domarn ens hade blåst igång matchen och då hade de även en spelare för mycket på planen. Resultatet i matchen blev 15-0 till oss. Som sagt ett jävla skämt. Andra matchen däremot blev mycket bättre. Riktigt bra match av oss men tyvärr blev det förlust på straffar. Nu sitter jag ensam hemma hos Joar med en chips påse och guacomole. gott!

sjutton år i staden

sjutton år i staden där jag växte upp och så, märker ni hur fort det går?

Idag fyller jag sjutton bast och jag har fått lite smått och gott :) firat med god middag och ben&jerry's till efterrätt. Perfekt. Jag har inget att säga men tänkte att jag uppdaterar lite så ni vet att jag lever. Grattis till min syster som fyllde fjortis igår! ♥

at henny's place

Nyss tagit ett uppfriskande bad och tjejerna håller på med det ena och det andra i skönhetsvård. Färgar ögonbryn, duschar, rakar benen osv. Lite senare blir det att ta en långpromenad i det fina vädret och sedan börja tagga inför kvällen :) kvällen igår får högsta betyg i galenskaper. Utklädningskläder, en kamera och fem lagomt coola tjejer.


revolver

Mirrow mirrow on the wall who's the badest of them all?

Datorn där hemma är som sagt på lagning därav denna dåliga bloggning. Hela helgen kommer spenderas mestadels hemma hos Henny med mina tjejer men även på annat håll :) ikväll blir det bara mys med tjejorna och imorgon väntas lite partaj :) nu ska vi göra en the pussycat dolls dans. c00la tjejer. puss hej

Fribiljett mot himlen

Datorn där hemma har fått virus så den har vi skickat till falun hem till min farbror som är dator expert. Vi får väl se om han lyckas få bort skiten på datorn. Därav dålig bloggning. Så varför inte passa på att blogga lite nu medans Joar ändå är på träning? Jahapp då har den här helgen också tagit slut. Haft en väldigt lugn och skön helg. Simmade och solade i fredags. Tränade och var med joar igår och idag. Som sagt lugn helg. Imorgon är det alla hjärtans dag. Har inga större förväntningar. Träning för både mig och Joar, men det gör inget :) nej nu ska jag ta en dusch och sen fortsätta städa lite i joars rum. Snel hest.

dans med svåra steg

I love you. I swear it's true. I can not live without you. ♥

stackars - lars winnerbäck

Passande låt titel för idag har jag legat däckad hemma hos emil i en brutal mensvärk. Söta emil sprang och värmde på vetekudden flera gånger. Hihi min fina emil :) vi hyrde shutter island och inväntade månsi som kom från idre precis. Bra film faktiskt. Jag har även gjort klart mina sommarjobbs ansökanden nu. Slickat frimärken och sånt hela kvällen, haha usch. Om en halvtimme blir det solsidan. Det blir bra det.
Längtar till våren!

limit to your love

Igår kväll samlades tjejerna hemma hos johanna för en redig myskväll. Blev tacos, mys i soffan och bara en massa skitsnack:) Trevlig kväll! Efter det blev det att sova hos joar, alltid lika mysigt. Min älskling♥ Upp tidigt imorse för att träna. Åt helvete dryg träning. Sög riktigt i benen mot slutet. Åkte hem, packade upp väskan och sloknade i soffan och sov i lite mer än två timmar. Riktigt skönt faktiskt. Sen har mitt rum fått sig en ordentlig omgång av dammsugaren. Till kvällen väntar grillad entrecôte, potatis och bea. Skön lördag ändå.

when you found me

Idag har det varit strålande fint väder. Inte ett moln på himlen och solen har lyst hela dagen. Jag och Linnéa började genast fantisera om att det skulle vara den perfekta sommardagen. Börja dagen med att ligga och sola, kanske bada lite, äta glass och lyssna på bra musik. Senare på kvällen skulle vi samla ihop att gäng underbara vänner och dra ner till vattnet, sätta igång en grill, bara umgås och njuta av livet. Åhh underbart!
Dagens planer:
* plugga
* städa
* åka in till leksand och träna fotboll
* mysa och sova med älskling ikväll.

plugg fia

Idag har det varit min duktiga dag. Jag har precis skrivit klart mitt tal som jag ska hålla på torsdag. Sen har jag även läst alla sidorna som vi ska läsa i samhällsboken och skrivit klart min sommarjobbs ansökan. Och så har jag städat köket så det är rent och snyggt.
Dagen idag har varit riktigt bra faktiskt. Jag har varit glad som en lärka hela dagen. Jag och min fina Henny pratade gamla minnen och jag ärligt talat dog av skratt. Vi två är/var verkligen helt sjuka i huvudet. Vi har gjort så mycket knäppt att jag riktigt skäms när jag tänker på några saker. Vissa saker blir jag förvånad över att jag vågade göra. Jag var mycket modigare när jag var mindre, det är en sak som är säker. Mycket tack vare Henny, eftersom hon jämt utmanade mig. "Vaddå vågar du inte? Fegis!". Hahaha. Henny, du är bäst:)
små tjejor, hahaha.

RSS 2.0