När känslan tar över allt

Skön kväll hos Frida i lördags med grillat och fina människor :) tack för det Freddan och ni andra! Får se om jag får tag i några bilder. Anna den jäveln gick sin sista dag i nian och grundskolan idag för på onsdag drar hon till utomlandet. Jag vill inte stava fel därför skriver jag inte namnet men det var marbeja? aa, uttalas så iallafall. Åh jag är så sjukt glad just nu att jag bara vill hoppa högt och sjunga. hahah. Våran skolavslutningslåt sitter snart som handen i hansken och Erik är en gud på guran (gitarren). Solen skiner, det är 25 plus och snart fotbollsträning som pricken över i:et. Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Jag ska sakna dig imorgon

Taggar inför matchen mot Hedemora klockan tre och sedan kvällen hos Frida genom att klippa mina naglar och fixa. Kan bli en kanon dag om jag har tur. Kvällen igår spenderades med min fina Emil och hans bror. Hahaha, Jonatan är en riktig star alltså! Så jävla rolig, min fina lillebror :)

För exakt ett år sen var jag och Johanna Lagus uppe i Junsele med Dalalaget och spelade fotboll. Ett helt år sen! Det har gått så jäkla fort. Mmm vilka minnen ♥


Jag hjärta fredagar.

Tjafan. Jenny med håret uppsatt i en slickepott tofs som min fina linnéa säger. aa. Dunkar Magnus Uggla, skön kille. Var nyss nere på fotbolls planen där jag startade min fotbolls karriär en gång i tiden och kikade på när mina grabbar spelade fotboll. Derby mot Leksand. Leksand fick pisk med 9-0. SIF i mitt hjärta tills det slutar slå! Nu ska jag dra ner till min best friend Emilpemiltremålsskytt. Hejdåfan.


Friday I'm in love.

Nu är jag så hääääääär redo för sängen som bara väntar på att jag ska krypa ner och gosa in mig i täcket. Fotografering före träningen idag. Kändes ganska proffsigt + att jag fick sitta längst ner på första raden, vilket betyder att de som har spelat i laget längst får sitta längst fram. Hej jag är sexton år och får redan sitta på veteran bänken bland alla gamlingar ;) hahaha. Förhoppningsvis ser jag inte ut som en häxa eller något liknande. Man kan ju alltid hoppas liksom. Fredag imorgon, gööööött.


Vad gör jag på bilden? Kliar mig i hårbotten? ääh de vettefan. vem bryr sig?

15 dagar kvar gullungar - then it's over.

Orientering är onödigt.

Maygad vad trött jag är efter orienterings grejen idag. Helt slut är jag. Orientering är inte riktigt min grej alltså, fast det gick bättre för Henny och mig i år än förra året. Då var vi sist och fick åka hem med våra lärare. Det var pinsamt kära vänner. Det blir ingen träning för mig idag för jag orkar verkligen inte. Lat? Kan tyckas. Nu ska jag spela lite gitarr och sjunga till våran skolavslutningslåt. Varför jag inte avslöjar vad det är för låt är för att ni inte ska börja lyssna på den för då kommer ni tröttna på den, garanterat. Det vill vi helst slippa. På tal om skolavslutning så måste jag hitta en skolavslutnings klänning SNART! Mitt liv är stressigt just nu, sådär två veckor kvar till skolavslutningen.blä.


Sweet dream

Nu tar jag kvällsmackan och ett glas juice upp till rummet för att mysa ner mig i sängen och slå på en film. Vilken vet jag inte. Kanske Pirates of the Carribean? Det var länge sen! Den blir det nog. Orienteringsdag imorgon, yeah vad jag har längtat! höhö. Natti natti gullvippor.


Like an ukulele mama made a baby.

JAG ÄR KLAAAR! Klar med min so uppsats som skulle ha varit inlämnad förra veckan. Men de sket man väl i? Nu är den klar och ska lämnas in imorgon och sen vill jag aldrig mer se den igen. Äckel so.
Sången sitter fortfarande inte men nu är gitarren stämd iallafall. Idagullegris är snäll och lånar ut sin stämapparat till mig. Fin tjej det där.

Skön låt med Jack Johnson. Mmmm ja. Har en skön version av den här låten på min mobil spelad och sjungen av Calle och Petrus.
 
Mamma ska beställa klippning och blekning av mitt hår imorgon!

Trött tjej.

Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas



Jag försöker få in texten till låten som jag, Tina, Emma, Celinne och Erik ska framföra på skolavslutningen. Yeah, fint det låter. Hehehe nej. Låter förjävligt om jag ska vara ärlig, men ääh alla kan ju inte sjunga som Rihanna. Det är smällar man får ta.


Lovers are lonely

Grillad oxfilé, potatis gratäng och goda såser ligger just nu i min otroligt mätta mage. 1-1 mot Kvarnsveden i spöregn. Aja, en poäng i bagaget är inte helt kast. En tjej i mitt lag vred sig så att hennes knä gick ur led, inte det roligaste. Hon skrek som bara den, knäskålen satt snett och ambulansen fick lov att komma och hämta henne. Kvällen igår tillbringades med några trevliga grabbar och Henny. Tanken var att vi skulle se Champions league finalen mellan Inter - Bajen München men då hade inte Ben den kanalen hemma, grejt. Då blev det att spela sällskaps spel istället ;) ganska kul det med! Just nu pratar jag med bästa Linnéa Bearboom i telen. Kul tjej det där alltså.


Lite mer.... Mmmm i livet

Kan inte vädret bara ta och bestämma sig? På dagen var det sol och stek hett. Jag och ida hoppade studsmatta i bikini endast. Och nu på kvällen så spö regnar det. Aja, gårdagen och dagen idag har varit oslagbara. Igår efter skolan lekte jag med Ida, Måns och Emil. Vi satte upp min studsmatta och hade allmänt kul. Idag har dagen tillbringats med både Ida, Henny och fotbollsgrabbs. Det kan ha varit det roligaste att spela fotboll i regnet med dom där killarna! Sjukt roliga allihop. Åhh, vad glad jag är just nu. Helt galet.

BILDBOMB
håll i er





najs dubbelhaka jenny (y)

sötaste måns ♥



ni gör mitt liv så jävla värt att leva guys!


hejhej

Sitter just nu på engelskan och har precis haft muntligt nationellt prov. Gick väl bra :) Ingen lärare just nu så alla sitter vid datorn och tittar på äckliga fula tjejer som sjunger. Katastrof! Ikväll sover min bästa ida hos mig. Efterlängtat!

otrevliga telefon samtal

Sedan igår har det ringt nån jävla äckel kille och sagt att han älskar mamma. Han pratar engelska och ringer direkt när man lägger på. Jag lovar att han har ringt runt 20-30 gånger på dom här två dagarna. I love you so. I love you to much. I love you baby. Så säger han när mamma svarar, eller om jag eller min syster svarar pratar han om allt och ingenting men när pappa svarar slänger han bara på luren. Han ringer från något annat land och han har ringt till andra som mamma känner. Vi har ingena ning om vem det är. Ganska sjukt. Hahahah :) trevligt snubbe alltså. Jag hoppas att ni slipper den här dåren.

Jag mår otroligt bra just nu förutom att skolan är en jävla pain in the ass. Men det sket man väl i?

Om ni vill se bilder från min semester får ni kika på nylleboken :)

sweet sweden

I am home! Otroligt skönt faktiskt dock kommer skolarbetet ta kol på mig. Men som vanligt ser jag saken ur en positiv synvinkel. Bara 4 veckor kvar till sommarlovet nu! Iallafall så har jag haft en underbar vecka i soliga Cypern. Mycket sol, bad och kik efter snygga pojkar. Om jag hittade några brunbrända godingar? OHJA! Jag tycker speciellt synd om en kille där. Han måste tycka att jag var världens drygaste tjej. Jag kunde inte sluta titta på honom! Han var så otroligt snygg! Se men inte röra. Aaah svåårt. hahah. Bilder från resan kommer en annan dag, jag lovar.

PAIN

Cool tjej som sitter vid datorn och fjantar nar hon egentligen borde sitta och dricka en god drink och titta pa kvallens underhollning. Jag kan ta och beretta for er att jag brinner. Japp, jag sitter har och brinner. Tror ni att jag har brent mig? Om ni gissade pa det so gissade ni helt right! Jag for lov att skriva lite svengelska eftersom dom tre sista bokstaverna inte finns pa tangentbordet. Jag har hort att det regnar hemma i lovely sweden, det gor det inte her! Idag har det varit varmaste dagen pa hela veckan och det kanns som sagt pa min bleka svenska hud. Paraplydrink next!

Direkt fran lagomt varma cypern.

Minst 30 grader varje dag, bad i havet och schteek i solstolen. Jag klagar inte ska ni veta! pusssss


Hejdå Leksand. Tjafan Cypern!

En cirka en halvtimme tar vi vårat pick och pack och drar till Stockholm mot Arlanda. Planet går fem och innan det ska vi hinna med att tömma taxfreen. Jag måste köpa en ny parfym! Snabbaste inlägget i världs historien. Vet ni vad? Nu draaaaar jag. Peace out! €

CYPERN

Imorgon drar jag mina kära vänner. Jag har inte börjat packa än, kanske dax att börja snart? Jag hoppas från tårna enda ut i fingertopparna att vädret är bra och att askmolnet håller sig borta. Otrolig seg dag förövrigt. Jag och Henny vaknade imorse av att mamma ringde. Klockan var ju faktiskt elva fast vi var så otroligt trötta. Mamma sa åt mig att komma hem för vi skulle till Borlänge först och sedan vidare till Falun för att fira min favorit farbror Anders som fyllde 40 år i veckan. Jag har nog aldrig varit så trött som jag var idag. Det blir en tidig kväll för mig alltså. Nej nu måste jag sätta igång med packandet! Hörs om en vecka då :)


H/J - enny

Har haft en sjukt rolig kväll med bästa Henny och den är långt ifrån över. Hon är ett pedofilt mongo fetto (y) nu ska vi tvätta bort spacklet från fejjan och krypa ner i sängen för att kika på Avatar som Hennybenny inte har sett.
Bilder kommer senare!

Godnatt!

Look at this photograph.

Hann inte med att uppdatera någon gång igår eftersom jag direkt efter skolan lekte med Linnéa, Måns och Erik. Linnéa som har skaffat en Nikon D5000  system kamera användes flitigt. Sjukt bra bilder blir det. Jag är avis, ohja. Iallafall så var det trevligt. När jag kom hem försökte jag få tag på Ida för hon skulle sova över hos Calle och eftersom jag ska åka utomlands snart så ville jag träffa henne en stund. Hon svarade cirka två timmar senare och då tog jag moppen till fornby för att hämta henne. Finaste Ida♥
Herregud vilket tråkigt inlägg känner jag. Just nu spelas OMG med Usher och will.I.am ur mina högtalare. Match mot Dala-Järna senare idag. Pepp som bara den! Därför ska jag fortsätta peppa mig ännu mer genom att lyssna på dunkadunka musik ;) ikväll blir det H/J - enny för hela slanten! Efterlängtat. Hörs!

2 dagar kvar!


Dagens gnällspik.

Ååååh! Just nu är jag faktiskt himla irriterad och bara måste få klaga! Som jag har nämnt ganska mycket på senaste tiden så ska jag som sagt till Cypern på måndag. Visst, det ska bli jätte skönt, helt underbart och jag kommer få lite bränna lagomt till skolavslutningen. MEN. Som alltid finns det ett "men". Jag kommer missa spexfotot, Calles grillfest och matchen mot Gagnef (derbyt man bara inte får missa)! Alltså åh! Spexfotot, bland det roligaste man får göra i nian och vi har världens bästa tema. Calles grillfest, första grillfesten för iår och jag missar den! Jättekul jättekul. Visst, egentligen borde jag inte klaga för jag ska ju faktiskt utomlands men jag blir bara så irriterad att allt ska vara samtidigt när jag är borta. BLÄÄÄ.

Passande emo-bild.

Bara för att ni är så intresserade.

just nu...
äter jag en banan.
 
sen ska jag...
duscha efter bananen är uppäten.
 
och efter det ska jag...
plugga till svenska provet imorgon.

och sen efter det ska jag...
äntligen gå och lägga mig.

Nej, vad håller jag på med? Jag är orolig över svenskan. Men egentligen, orkar jag bry mig? Nejjajanejnjakanskevettefanpälläh.
jagärdummotidaförlåtälskling♥

våran Gud almenacka säger att "hur du än försöker så kommer du aldrig att kunna vara alla till lags. Men det är helt okej." Är det verkligen helt okej? Jag tycker inte det, men ändå så hinner jag inte alltid vara alla till lags. Och det hörrni, det suger. Nu svamlar jag bara. hejdå.


Snö (n)

Det första som jag sa i morse var "vafan?" när jag drog upp persiennerna. Kul att det snöar när gräset äntligen börjar bli lite grönt. Nu är det svinkallt och inte vår någonstanns igen. Men som alltid, eller nästa alltid, ser jag saker från den ljusa sidan och med det menar jag att jag om 6 dagar åker till cypern! Nationellaprov i NO i morgon. Jag säger bara, fail. Men seriöst NO? Helt onödigt att ha nationella i det.



I heard them say, love is the way.
Love is the answer, that's what they say
But look how they treat us, make us believers.

Maria Montazami är klockren!

God natt.


Home sweet home

Hemma från Linköping nu. Det tar en jävla lång tid att åka dit alltså. Jag som inte tycker om att åka bil lessnade ur riktigt rejält på väg hem. Som sagt så gäller det att bestämma sig nu. Och jag har bara fyra dagar på mig! Det är ett himla svårt val som jag måste göra. herregud.


9 dagar kvar!

Linköping

Just nu sitter jag bredvid bästa Malin Gustafsson i John Bauer skolan. Vi sitter här och blir mobbade för att vi kommer från Leksand av några killar i klassen. Trevligt! Snart ska jag åka hem till kära Lekke igen. Jag har haft väldigt roligt här och skolan är helt grym. Nu gäller det bara att bestämma sig. Vi hörs igen när jag kommer hem. Puss.

Första Maj

Gårdagen blev riktigt lyckad och jag hade väldigt roligt. Nu har jag laddat upp bilder på facebook i ungefär fyra timmar. Därför är jag nu grymt jävla trött, ska hoppa i sängen snart. Jag ska bara se klart på Avatar filmen som jag införskaffade igår. Ska bara ska bara. Imorgon drar jag till Linköping för att kolla på John Bauer skolan och se när Malin och Linnéa spelar match. Åh det ska bli roligt att träffa dom igen. Det blir att sova över på hotell och på måndag ska jag vara med ettorna för att se hur dom har det.

10 dagar kvar tills min familj och jag åker till cypern!


RSS 2.0