31 April

Sådär ja, nu har jag varit och fake solat på simhallen och sitter nu hemma hos björnen med henne och Johanna :) Dom mumsar på lite chips medans vi väntar på de andra brudarna. När dom kommer ska vi kila in på noret och köpa mat till våran middag. Jag har en känsla av att den kvällen kommer bli oslagbar! Bilder från kvällen kommer upp på bloggen när jag har tid. Imorgon är det seriepremiär och det lag vi möter är Färnäs. Nu jävlar. Fan vad jag är taggad! Hoppas eran kväll kommer bli lika rolig som min. Pussisar.

Stockholm i mitt hjärta

Hemma från Stockholm igen nu då. Otroligt lyckad dag måste jag få säga! Som rubriken säger så älskar jag Stockholm, underbara stad. Lite nya kläder och annat krims krams blev det också. Självklart blev det kläder från en super vanlig affär (gina tricot) där alla har likadana. Typiskt mig när man är i Stockholm och kan handla på vilken annan affär som inte finns i dalarna. Idag är det sista April och det ska firas hemma hos min bästa Linnéa Bearboom. Linnéa är så sjukt jävla bra och rolig! "Vem är pippä?" HAHAH. Jag dör. Lillavickevire M! Sen funderar jag på att kanske åka till simhallen och fejk sola en halvtimme innan jag kilar hem till björnen. Får se hur jag gör. Om ni vill se bilder från dagen i stor stan får ni kolla på fejjan för där kommer dom upp inom kort.


Jeans och oversize tröja från Gina Tricot.
Nitarmband och solglasögon från en random gatubutik.
Svart nagerlack från Kicks.


Say that you love me.

Nu har jag precis lagt in alla bilder på datorn som fanns på system kameran. Det var runt 300 bilder. Nu är den helt tom och super redo att bli full igen iochmed Stockholms resan med nian imorgon! Grymt skön vecka måste jag säga. Träning om en timme.


Bästa Linnéa Björnbom


Hårdrocks pappan.

Kan ni gissa vad som väckte mig i morse? Jo det var nämligen min kära pappa som hade radion på högsta volym och sjöng med för full hals till Run to the Hills på den där nya rock kanalen på radio, ni vet. Och det var inte mindre än klockan fem i halv sjuu!!! Efter den fina sångstunden kunde jag inte somna om så då var det bara att gilla läget och stiga upp ur min varma sköna säng. Tack pappa! Jag vet att din högsta dröm är att bli sångare/gitarrist i ett hårdrocks band, men det räcker fint att bara spela luftgitarr och head banga (?) än så länge :)

Skön sångaren poserar i Berlin.


Solen lyser himlen är blå, vad det är skönt att leva då!

Near to you


I loved him so but I let him go
cause I knew he never love me back


Städning med mix megapol.

Nu har jag städat hela mitt rum för det såg ut som ett atombombs nedslag. Det vill säga inte bra! Med tanke på hur det såg ut gick det faktiskt förvånande fort. Allt blev lite roligare av att lyssna på mix megapol som spelade Michael Jackson och Train. DammsugarN blev genast ett stativ med mikrofon, tofsen slets ur håret och halsen sjöng för fulla muggar. Hahah, att lite musik kan göra något så tråkigt, som att städa, till något roligt på ett kick! Underbara musik. Tänkte bara visa den duktiga och diviga sidan av mig själv därför har jag nu skrytigt klart om min städning :) nu spelas min kärlek The Fray via spotify och jag njuter av att det är sista riktiga skoldagen för den här veckan imorgon. För på torsdag åker nämligen nian till Stockholm för en hel dag där med bland annat teater, museum och shopping! Sen är vi lediga på fredag och då är det valborg. Fan va skönt!


Random bild men jag saknar mitt blonda hår! Men efter Cypern resan blir det
blont igen, och det är väl om sisådär ungefär fyra veckor.


Bara för att ni ska veta att jag lever.

Jag känner att jag är inne i någon slags blogg svacka. Jag skriver när jag har tid och lust, det får ni stå ut med. Just nu sitter jag i skolan och har hål. Alldeles själv i ett tomt klassrum. Det ekar här! Okej, kanske inte. På musiken idag sa våran lärare att vi ska sjunga en tid framöver och den låt vi ska sjunga är Only you med Joshua Radin. För en gångs skull får vi en bra låt på musiken. Plötsligt händer det. När den här skoldagen tar slut ska jag antingen hem till Ida eller Linnéa och efter det träna.

Jag mår sjukt bra just nu och det är tack vare mina underbara vänner och min fotboll. Ni vet vilka ni är som får mig att må toppen. Tack!  ♥

I can't see the light.

Kass uppdatering, jag vet men jag hinner inte nörda på datorn så ofta nu för tiden. Det jag gör i mitt liv just nu är att gå i skolan och träna fotboll. Men tänkte passa på att skriva ett kort inlägg nu då. Just nu är jag hos farmor och farfar i Olsnäs och äter middag. Väldigt god mat, grillat (y). Ikväll kommer Henny och Emil hem till mig för att kolla på Transformers filmerna eftersom ingen av dom har sett dom filmerna. Helt obegripligt, så bra som dom filmerna är! Nu lär jag ta moppen och kila hem så att vi kan börja kolla film :)

Jag slänger in en filmklipp med min favorit kille och favorit låt just nu. Verisionen är inte den bästa tyvärr men det får ni tåla.


DALARNAS FF

Ja, idag har jag då spelat fotboll tillsammans med dalalaget och det gick väl sådär måste jag säga. Godkänt men inte mer fast kul var det. Speciellt att spela match mot Leksands damlag. Jag spelade en halvlek med dalalaget och en halvlek med Leksand, annars skulle jag ha setat på bänken men då fick jag istället spela med Leksand. Det kändes väldigt konstigt att spela match där jag känner alla, både medspelare och motståndare. Nog om fotboll nu. Pappa och jag har äntligen tagit fram min moppe! Pappa ska ringa och ställa på pärlan imorgon så kan jag börja åka lagligt :) ÄNTLIGEN! Nu är jag mega trött så nu blir det sängen och ingenting annat. Imorgon får jag se hur Linnéas hår blev efter att hon slingade det i fredags! Spännande.

Lite bilder från idag kan jag bjussa på.





Så nu får ni vara nöjda. Trött som en snigel är jag nu, godnatt!

 


DIVAN

Det får bli en tidig kväll för mig. Eftersom jag har gått och blivit divig så måste jag sova och vara helt utvilad till imorgon då det är dalalags samling, som jag har nämnt nu in nästan varje inlägg. Ni kanske har fattat det nu? ;) Skönt att vara på hemmaplan! Borta bra men hemma bäst, det stämmer bra. Förövrigt har dagen varit seg. Jag har hjälpt pappa stapla ved och suttit vid datorn mest bara. Jag saknar min Linnéa! Hon är nämligen i Stockholm på danstävling. Hon ringde mig idag och tyckte hon var super cool för hon hade stått bakom självaste Carola i en kö någonstans. Hahaha, bästaste Linnéa hon är så himla bra. Nu ska jag gå och plåstra om min fina blåtå och sen krypa ner i sängen, divig som jag är behöver jag min skönhets sömn. Jag tänker somna till Melissa Horns sköna stämma. Natti natti.


BÄSTA MELISSA HORN


Nattcupen

Dålig uppdatering men jag har inte haft tillgång till någon dator på tre dagar. Det har hänt en del sen sist jag skrev här. Vi har bland annat fått reda på gymnasie valet och jag kom in i Linköping på John Bauer som var mitt första val! Men jag har fortfarande inte varit och titta på skolan vilket då måste göras snart! Igår hade vi nationella matteprov och det gick väl kanske inte så himla bra men vad gör det om hundra år? Nattcupen drog igång igår klockan sex då spelade vi mot vikarbyn, resultatet blev 0-0. Andra matchen spelades klocken nio mot Färnäs och där blev det förlust med 1-0. Sen spelade inte jag några fler matcher för jag har dalalags samling imorgon. Synd att det krockade, jag hade velat spela fast det var lite skönt att slippa också. Jag blev typ sjuk efter förra årets nattcup. Det tar på kratferna att spela fotboll mitt i natten. Nu sa mamma till mig att jag måste skriva ett brev och söka till en massa olika ställen så att om jag har tur kan få något sommarjobb i sommar. Typiskt mig att vara ute så sent. Men det blir att jobba en vecka på fotbollsskolan iaf (y) Ha det bra!

säg ingenting till mig

Du håller ingens hand
du tror att alla skulle titta då
men jag håller din ibland
för det är kallt nu och jag fryser så


Så här ser 9B:s klasströjor ut.

Framsidan



Baksidan


E&E

Jag är ledsen för jag ljög förut när jag sa att jag skulle bli klar med so:n. Eller jag kanske inte ljög, det var min plan att hinna klart men det blev bara inte så. Som sagt åkte jag ner till skolan där vi har en grusplan och spelade fotboll. Det var riktigt roligt faktiskt. Men innan det så kom Emil och Erik förbi en sväng med deras super rena och ny polerade moppar. Coola killar :) Nu ska jag fråga pappa om han vill hjälpa mig med två tal i matteboken. Tur att jag min pappa för han är så smart! Skön sovmorgon imorgon! Natti natti.


Tisdagsbarn

Hemma en timme tidigare än vanligt eftersom No:n var inställd, skönt! Idag ska jag skriva klart min demografi uppsatts och plugga mycket matte! Fet, kursiv och understrucken text på ska! Klockan sex blir det fotboll på grusplanen med en massa boys och Henny. Fick ett sms av min soulmate Calleballe, han har tydligen samlat ihop ett gäng. Kan bli ganska kul :) Jag säger bara att jag MÅSTE ta fram min kära diamant, kristall, pärla till moppe! Jag blir så avis på alla killar och tjejer som redan har tagit fram sina! Men till helgen ska den nog vara ute på vägarna igen. Förhoppningsvis. Vet ni vad jag såg när jag cyklade hem från busshållsplatsen? Vitsippor!! Nu är det vår på riktigt. Och vi gillar det starkt. Igår så blev det bekräftat att jag och Johanna 'lagge' Lagus får vara med på ännu en dalalags samling. Samlingen är på söndag i Leksand på hemmaplan alltså. Gaanska så najs och dessutom ska Dalalaget möta Leksands damlag. Hahah, jag känner mig lite kluven över att behöva spela match mot mitt vanliga lag ;) Men nu måste jag börja med mitt plugg. Vi hörs gullungar.

Leksand
VS
Dalarnas fotbollsförbund


Demografi.

Min fina blåtå dunkar nere i skon, jag tror den sprängs snart. Sitter nu i skolan och försöker skriva på demografi uppsatsen men det går inge vidare. Jag borde egentligen skriva så att fingrarna glöder och gör ont men nej. Vi har fått våra klasströjor idag också! Dom var väl kanske inte dom snyggaste men aja man måste iaf ha en :) nu måste jag åter gå till mitt skrivande. Ska till Ida efter skolan och simma efter det blir det träning om min tå nu klarar av det! Hejs!


Sliten.

Jag har skaffat mig världens största blåtå för jag tycker det är ganska coolt och passar till sommaren. Jag menar hur snyggt är det inte att ha på sig gladiator skorna och ha en stor blåtå till? Jävligt fräck måste jag säga. Nej nu sitter jag och ljuger så att tungan blir blå eller grön eller svart? Vettefan. Jag är dock super seriös när jag säger att jag är trött. Två långa nätter i rad plus match. Det tar på krafterna. Jag saknar min familj men snart kommer dom hem igen.

Ungefär såhär känner jag mig nu. Bara så ni vet liksom.

Godnatt gullvippor!


Last day in freedom.

Som rubriken säger så är det sista dagen i friheten för skolan börjar imorgon. Hmm känns väl sådär, men då kan vi iaf glädjas åt att det bara är nio veckor kvar till sommarlovet! Det kommer gå snabbt, jag lovar. Om ungefär en tre kvart drar jag in till Leksand och spelar våran tredje tränings match mot Kvarnsveden. Det ska bli extra roligt att spela idag för vädret är helt jävla underbart. Åh jag blir så himla lycklig! Jag ska få göra det jag tycker är det roligaste i hela världen och solen är på bra humör och sprider lite ljus och värme. Du är bäst solis :) Linnéa har åkt hem för hon skulle på träning. Vi somnade runt halv två tror jag. När vi vaknade hade båda drömt helt jätte knasiga drömmar. Mina drömmar är jämt jätte konstiga och hänger inte ihop på något sätt. Aja, nu borde jag slänga ihop något att äta. Tråkigt inlägg känner jag.

Hahaha, söt tjej som precis har spelat match så att hon ser ut som en svettboll :)

God natt.

Jahapp, nu har hela den här dagen flygit förbi också. Som sagt så kom Måns och Emil hit och lekte med mig hela dagen. Någon gång under eftermiddagen ringde Linnéa till mig, som vanligt, och pratade om lite allt möjligt. Då föreslog jag att hon kunde komma och hålla mig sällskap i natt eftersom min familj är i Örebro. Sagt och gjort. Nu sitter hon här bredvid mig och smaskar på en natt macka. Gott. Emil åkte precis hem, han var jätte trött och jätte söt. Jag vet inte om jag och Linnéa snart ska gå till sängs eller om vi är uppe en stund till. Det visar sig. Förresten var jag hos en kille i fredags som knäckte till min rygg och nacke! Det kan ha varit det läskigaste. Jag trodde för ett ögonblick att jag dog när han knäckte nacken. Match imorgon mot Kvarnsveden igen, hemma den här gången. TAGGA!

God morgon.

Det blev en väldigt sen kväll igår. Jag tror killarna åkte här ifrån runt tre tiden faktiskt. Vi hade väldigt roligt iaf. När killarna hade åkt kröp jag och bästa Ida ner i sängen direkt och somnade strax efter det. Vi vaknade runt halv tio kanske och Ida åkte här ifrån en timme senare för hon skulle hänga med sin pojkvän och min soulmate till Leksand. Så nu sitter jag här och ska snart duscha för Emil och Måns kommer och leker med mig sen. Hejs!

Söta pojkar!

Vi ska festa hela natten lång

Rubriken står för disco låten nummer ett! Den spelas just nu på högsta volym och jag och ida står och headbangar! Ganska tufft. Emil och Måns är här också och vi har tittat på Talang och hissat och dissat alla som var med. Blev mest diss. Nej nu måste jag kila till dom andra och titta vad dom gör. Datorn får vänta till jag har något vettigt att säga.

Jag kan bjuda er på världens skönaste kille! Det här har vi haft roligt åt ikväll ska ni veta.

Ida älskar Mer

Japp, idag är ida här och livar upp mitt liv. Hon håller mig sällskap genom att sova över här i natt för mina päron och syster är i Örebro på innebandycup. FF vet ni! Ganska najs. Får se vad vi hittar på för bus ikväll. Emil kommer antagligen förbi och kanske har någon kompis med sig. Förutom att vi har dansat oss svettiga till kung fu fighting låten har vi gått en prommis till affären och inhandlat lite smått och gott till ikväll. Nu sitter ida och as garvar till våran dansfilm som hon spolar baklänges. Ganska kul ändå ;) Nu ska vi nog gå och värma hallonen som vi köpte. Man sätter på plattan på femman tills det börjar rykaaa, aa sen tar man glassen. Det går med vilken glass som helst men helst ska det vara vanilj! Sen tar man hallonen och häller på glassen! Klart!


jag och sillen innan skoldansen.
 

Min framtida pojkvän.

Hej Justin Bieber vill du bli ihop med mig? Nej juste du är vänd åt andra hållet. Fan.
Precis som alla andra tonårs tjejer har jag blivit helt upp åt öronen förälskad i Justin Bieber. Förutom att han kan vara världens sötaste, sjunger han som en gud. Favorit låten är one time, akustisk version:) Så nu vet ni vem jag är kär i. Omöjlig kärlek, ni vet. Sånt är jag rätt bra på.
Träningen gick helt okej förutom att jag sträckte mig i ryggen på något vis så nu gör det bajs ont och jag går som en robot. Pappa ska få göra lite massage så får vi se om det hjälper.


Träning.

Snart kilar jag iväg till bussen och vidare till leksand och till sist till fotbollsplanen. Mitt andra hem, typ. Ska bli otroligt skönt att träna och springa av sig all påskmat. Inte för att jag har ätit så mycket mat men därimot godis! Jag kan berätta att min familj den 10 Maj drar söder ut till sköna cypern för en veckas solning och badning. Helt underbart. Nu lär jag skynda mig till bussen, hej!

10.53

God morgon gullvippor! Hahah, mamma säger jämt att jag och min syster är gullvippor. Ganska gulligt ord tycker jag. Just nu tittar jag på Smallville medans Linnéa fixar iordning sig. Jag ska förresten inte åka till Linköping påtorsdag. Pappa hade ringt till skolan och pratat med någon kille där. Han berättade att det var så få som hade anmält sig att komma så det blev inget. Han sa att jag fick åka när och vara med ettorna någon dag istället. Så får det bli. Vi får se vad jag och Linnéa hittar på idag. Tolemale M!

Don't stop push it!

Här kommer bilder från min och Linnéas dag :)








Ikväll ska vi underhålla oss genom att fixa ett litet mini-spa! Fotbad och ansikts maskar. Det blir kanon mysigt.


Varning för ras.

Solen skiner, himlen är blå vad det är skönt att leva då! Just nu känner jag mig väldigt lycklig faktiskt. Jag har precis kommit hem till min bästa linnéa och vi ska vara ute nästan hela dagen har vi bestämt! Vi ska ta en lång promenix, ta kort och äta glass. När jag gick till bussen imorse kvittrade fåglarna hur fint som helst och solen värmde, nu är det vår gott folk! Hoppas det håller i sig nu :) jag uppdaterar er senare efter jag och linnéa har varit ute. Nu spelas the fray på hög volym, underbart!


Bara så ni vet.

Idag har jag tillbringat hela min dag med sämsta sillen vilket som vanligt är väldigt skoj :) kika gärna in på hennes blogg då blir hon glad! www.iidasoderstrom.blogg.se. Jag hinner tyvärr inte skriva mer nu för mina päron vill att jag ska stänga av datorn men nu vet ni vart jag har hållit hus hela dagen. Nu blir det sängen för jag måste upp ganska tidigt imorgon för jag ska ta bussen in till Leksand och leka med Linnéa. Natti natti på er!

Så kul man kan ha!

Just nu sitter jag och gapskrattar tyst och är sjukt svårt ska jag säga er! Hela min familj har gått och lagt sig så därför måste jag vara tyst. De är verkligen inga nattugglor. Tur att dom har mig som styr upp det hela då. Jag och Linnéa sitter nämligen med våra webb kameror igång och det är så sjukt roligt. Vi är ändå ganska sisms så här på söndags kvällen. Sisms är ett ord vi hittade på nyss men jag tänker inte avslöja vad det betyder :) nej nu ska vi fortsätta fjanta oss! Hejhopp.

Tinituss

Hur mycket kan ett litet barn på två år gråta egentligen? Herregud, min lilla kusin Olle har gråtit hysteriskt i tjugo minuter. Jag skojar inte, tjugo minuter! Jag klarar inte mer snart. Jag skulle aldrig klara att ha ett litet syskon det säger jag bara. Förövrigt har dagen varit bra jag följde med Emil och hans familj till Orsa för att titta på en hund. En Alaskan Malamute för att vara exakt. Det var en skit cool hund och jag tyckte verkligen om den :) Men det är inte alls säkert att dom ska köpa. Dom bara tittar lite. Jag tänkte att jag skulle lägga upp någon bild som jag tog med min mobil men nej det gick inte alls. Jag får lägga upp en bild som jag tar från google i stället ;) Nu har mina kusiner gått och det är tyst igen. Det piper nästan i mina öron nu, aja skönt att det är tyst.

Ungefär så här såg hundarna ut. Otroligt fina.

Dagens - tillägnad till sillen.

Bara för att Ida tycker det är fjantigt att lägga upp en "Dagens" så tänker jag göra det :)


Det var den där väskan som jag köpte idag förresten!
Nu ska jag gå och lägga mig, Nighty nighty.

Sommarminnen

Som sagt så åkte jag och min familj till Gävle och Ikea idag och det blev bland annat en ny byrå, dvd ställ, väska och lite smått och gott. Jag är väldigt nöjd med mina inköp! Pappa ska bara montera ihop allt sen är mitt rum nästan helt klart.

Jag har fått klagomål från min kompis Filip Forsberg om att jag dissade honom på Idas blogg när jag skrev om lite sommarminnen därför tänker jag här och nu dra allt roligt vi gjorde i våran sommarstad Olsnäs 2008.
Jag, Daniel och Filip (medlemmarna i Olsnäs Bk) har hängt ihop varje sommar sen år 2006 eller tidigare. Det vi brukar göra på somrarna är att i första hand att spela tv-spel, vilket inte jag gillar så mycket. Dom är för nördiga dom där killarna alltså. Men iaf så är de det vi gör i första hand annars är det fotboll, volleyboll och annat rolig som man bara kan göra i Olsnäs som vi brukar göra. Ja det var Olsnäs Bk det. Nu kommer Ida och Emil in i bilden för sommaren 2008 hade vi fyra en sleep over hos mig och det är bland det roligaste jag har varit med om. Vi var uppe större delen av natten och gjorde Olsnäs farlig eller ja, jag och Ida gjorde det farligt. Filip och Emil var mest rädda. Det roligaste kan ha varit när vi var på väg ner till badplatsen och jag och ida såg någonting bland träden. Ida skulle precis fråga killarna om dom också hade sett det men när vi vände oss om var dom redan halvvägs tillbaka till stugan, såå rädda blev dom! Hahahahha, åh fyfan vilka bappor dom är. Just det där ordet "Bappa" det kommer från den här sommaren. Ida och Filip kallade nämligen mig för en Bappa när jag inte hade lust att bada för att det var kallt! Ja, allt det där hände på en kväll 2008 och det har blivit minnen för livet. Nu hoppas jag att sommaren 2010 ska bli minst lika bra och att vi gör våran sleep over igen. Så där Filip nu vill jag inte höra några klagomål mer:)

När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt
Om hösten hittar hit igen
Då håller vi ihop min vän
Ja då lever vi för sommaren











14 Juli 2008 kommer aldrig glömmas :) ♥


Påsk = äckligt mycket godis.

Första dagen på lovet är alltid lika skön. Jag började med att städa mitt rum för det såg inte bra ut överhuvudtaget. Om någon som har damm allergi hade kommit upp på mitt rum hade nog den personen dött på en sekund. Men nu är det rent och fint. Ida kom hem till mig efter all städning och vi gjorde inte så mycket. Tittade på Bombay Dreams och åt påskmiddag hos min farmor och farfar. Imorgon bär det av till Gävle och IKEA! Jag ska köpa nya möbler och grejer till mitt rum så att det kan bli riktigt klart någongång. Snart måste jag även ner till Linköping för att titta på John Bauer skolan där nere. Kanske åker ner dit nästa vecka på fredag för då var det öppet hus men då ska syrran till Örebro på innebandy cup så mina päron ska dit men vi får väl se hur det blir.

gott nytt år, eller ?

Första april och jag har inte blivit lurad nånting. Eller jo lite av Måns fast det var ett sms så det räknas inte. Ganska tråkigt ändå att inte ha blivit lurad. Jag hade velat lura Sillen men jag kom inte på något bra skämt alls. April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill. Det hade jag velat säga till henne eftersom hon är en sill. Jag och Linnéa tog en tripp till simhallen för att simma och sola efter skolan. Men simhallen var upptagen av utvecklingsstörda så vi vågade inte simma så det blev bara solning. Jag lyckades dessutom bränna mig rätt rejält i ansiktet. Hej tomaten. Nu väntar duschen och sen ska jag sätta mig framför teven med lite godis för det är ju trots allt PÅSKLOV nu!

RSS 2.0