när känslorna tar över allt

Den här dagen har varit väldigt förvirrande och med mycket känslor. Jag har gjort mitt bästa för att försöka hjälpa mina två bästa vänner så mycket jag kan. Jag hoppas att ni båda fick ut något av det jag har babblat om idag. Ni vet att jag älskar er av hela mitt hjärta♥ Sen är det ju den där grejen med pojkar. Pojkar är det bästa som finns, det är för dom man lever, typ. Men ibland så kan det där bara vara så himla jobbigt och man orkar bara inte.

never say never

Match mot Hedemora idag. Är än så länge inte så taggad men det kommer. Skönt att jag vaknade klockan sju i morse av mig själv och var pigg. Så jag slog på Linas kvällsbok och låg där och skrattade för mig själv. Alltid lika rolig! Nu däremot börjar jag bli trött igen. Igår så jobbade jag sista dagen på parkeringen, kallt som bara den var det. På kvällen firade vi farmor&farfar på deras 45år som gifta. Mat på dalecarlia med hela familjen, mys :)


Sötaste farmor&farfar ♥

Glad tjej och världens bästa farbror ♥

Hahaha min kusin karin :) gulle♥

Mest för jag inte har något att säga.


Augusti värmen är borta med vinden.

Kort dag i skolan. Endast två lektioner. Gilla. Efter skolan kilade jag, Ida och Joar hem till honom och kikade på film. Björn Gustafsson, ett livsverk och American pie band camp. Har sett bättre american pie filmer men den var okej:) Fyfan vad kallt det var idag. Augusti försvann över en natt och höstvädret tog över med iskalla vindar. Det är ju fortfarande sommar i stort sett. Aja, det är saker man inte kan styra över. Imorgon när alla av mina andra kära klasskamrater börjar klockan kvart över tio ska jag till skolan till åtta för att gå på ett fotbolls möte. Känns sådär.

Ida&Jenny i samma klass. Hur bra? För bra!

YEEES

Ida fick gå i min klass! Fyfan. Det kallas lycka kära vänner.

Bildbrist hej.

Imorse vaknade jag av att det kliade så mycket på mitt ben. Skönt sätt att vakna på. Dagen har varit grymt bra. Jag stortrivs i klassen och den kan bli ännu bättre om Ida får börja i samma klass också. Fyfan vad roligt det skulle vara! Ja skön dag iaf. Lärarna verkar skit bra och schemat är bra. Allt är bra! Efter skolan idag så kilade jag, Ida och Joar iväg till bokhandeln för att inhandla ett kollegieblock till mig. När vi var klara med det ville Joar promt visa oss vart han bodde så vi följde med honom hem. Killen är stört skön! Jag har känt honom i cirka två dagar och det känns som att jag har känt honom hur länge som helst. Imorgon efter skolan blir det filmmys med Ida&Joar. Nu blir det duschen. Hörs.
 


ridin' solo


En tätort på en slätt

Efter träningen igår svängde jag förbi Linnéa en stund och vi tog en liten prommis och träffade på Gustav som stannade för att prata lite. Efter ett tag kom Ludvig och Erik också. Det som skulle vara en liten promenad blev istället väldigt lång ;) Det är just det som är bra med Leksand. Vart man än går så träffar man alltid på någon! Det är mys. Andra dagen i skolan avklarad. Kanske jag överlever klassen iallafall, det är ju bara ett år. Imorgon drar lektionerna igång. Startar med datakunskap.

Jag&Daniel för ett tag sen :)

Första dagen på gymnasiet

Jag antar att alla vill höra om min första dag på gymnasiet so here it comes ;) Jag hamnade i en klass där jag knappt känner någon tjej men ändå helt okej tycker jag. Det blir väl bättre när man lär känna alla mer. Som schemat ser ut nu kommer jag helt klart överleva. Korta dagar och någon sovmorgon. Fint de. Imorgon ska vi ha någon "lära känna dag" med alla NST ettor. Det kan nog bli rätt kul. På onsdag startar skolan på riktigt med lektioner efter schemat. Japp, tre år fyllda med en jävla massa slit men jag ska nog överleva. Nu sitter jag hemma hos ida och vi gör ingenting. Åt varsin twister för att det är så varmt, sen löka vi sönder så då gick vi in. Träning sen ikväll. Hörs då.

Sista dagen på sommarlovet. 22/8.

Alltså jag älskar dig, jag gör verkligen det. Du är fan den finaste personen som finns. Du är bäst. - Linnéa Björnbom till mig.

Jag har verkligen så mycket kärlek omkring mig att jag borde spricka. Det är mina vänner som håller mig levande och jag älskar er så enormt mycket. Det vet ni.

Sista dagen i friheten då. Hur har jag spenderat dagen? Framför teven första delen av dagen. På det andra delen har jag inte gjort någonting. Det känns som att jag bara går och väntar på att skolan ska börja och allt ska bli som vanligt igen. Gamla vanliga rutiner. Blandade känslor runt rutinerna. Skönt att inte ha några men känns ändå som att jag borde styra upp det lite iaf.


3 poäng

Åh såå viktigt! 2-1 mot Malung idag. Andra matchen vi vinner den här säsongen ;) så jävla skönt! Glad som en lärka åkte jag hem och bjöds på god mat och filmmys. Avatar med mamma&pappa. Jag har sett den massor av gånger men det var första gången för dom. Dålig uppdatering idag men jag har inte varit hemma så mycket. Vaknade upp hos Linnéa, åkte hem, städade, match, mat, film, sova. Där har ni min dag. Nu blir det sängen för jag är mega trött. Godnatt.

mamma♥pappa

16.11

Ny duschad och fräsch. Om en halvtimme bär det av mot Leksand på min kära moppe för att tillsammans med Linnéa kolla på en fotbollsmatch. Rätt kul att Linnéa plötsligt har blivit så intresserad av fotboll nu när hon hänger ihop med han Felix. Hon kommer titta på honom, jag kommer titta på matchen. Hahaha. Bäst jag går och byter lite kläder, mjukis är skönt men inte så fint. Hörs då. pusss

jag älskar peace märken. märks det?


kofta - vero moda
linne - weekday
leggings - only
ring - kreta
converse

örhänge med dödskalle - glitter
stora peaceringen - ur&penn
lilla peaceringen - åhléns tror jag. (ida köpte den men jag fick den)
örhänge med peacemärke - glitter

bad update

Blev inte mycket uppdatering igår men det beror på att jag och Ida drog till Borlänge en sväng. Slänger in en bild på det jag köpte snart. Efter Borlänge var det raka vägen till fotbolls träningen och efter det hem till Emil för filmmys med mina favorit killar och tjej. CalleRalleEmil&Ida. Självklart blev killarna jätte glada när jag visade dom vilken film vi skulle se på. Linas kvällsbok! Naket, precis som killarna vill ha det. Hahahaha. Nej skämtåsido. Dom blev inte glada men det blev Ida. Tur det.

"Varför står du här för? Schas föfan!" Lina till Ivar. Roligaste i hela filmen!

god morgon

Egentligen vaknade jag för en och en halvtimme sen. Jag måste ju försöka komma tillbaka till mina gamla skol rutiner och vända på dygnet. Jag ska nog ta moppen och åka in till Ida nu snart. Det har ju slutat att regna så jag slipper bli blöt. Sängen var så underbart skön i morse att gärna hade sovit en stund till men då kunde jag inte somna om. Typiskt.

Gulle silver ♥

Lårkaka

Matchen gick som alla andra. Förlorade med 3-0. Ont i låret har jag också. Dumma tjej som fick lov att placera sitt knä i mitt lår. Tack ska du ha. Lårkakor är alltid goda. Det slutade inte att regna så bollen flög som ett pistolskott över planen och blöta blev vi allihop. Men vet ni? Jag klagar inte ;) Fotboll är bäst. Åt nyss två mosade bananer med ett stort glas mjölk till. Hur gott? För gott. Blir en tidig kväll för mig. Ida imorgon och möjligtvis kupolen. Nu blir det teven. Goodnight gullvippor!

Gammal bild.hejdå.

det regnar idag och det finns en mening med det.

Jag tycker synd om kossorna som går ute i hagen precis bredvid vårat hus. Kallt, blött och usch. Fast dom kanske har något emot det förresten. Aja, idag är tanken att jag ska hitta på något med Henny men hon sover antagligen nu. Hon kan verkligen sova den tjejen. Eftersom det regnar kanske vi slår på en film och myser i soffan. Ikväll är det hemma match mot Korsnäs. Hoppas att det har slutat regna tills dess. Jag vill inte bli sjuk igen!


nytt från h&m







Älskade ängel

Avslutade precis en timmes telefonprat med min saknade Ida som för tillfället befinner sig hos sin kära pojkvän i Norrköping. Älskar såna telefon samtal som varar i en timme eller mer när man bara pratar om allt och ingenting.♥ Toy Story 2 var lite av en besvikelse. Ettan var bättre, men så är det väl nästan alltid? Snart kommer mamma&pappa hem och då blir det tacos till middag och en massa mys. puss

Nyaste bilden :)

Ps. Brynolf hade namnsdag igår! (Emilfilip&ida förstår)

En sång för alla dom

Dunkar just nu låtarna som har skrivit sommaren 2010. Varje låt är som ett minne. Minnena sparas genom låtarna. Jag har kommit på att jag jämt lyssnar på musik. Det går inte en dag utan att jag har lyssnat minst en eller två timmar på musik. Synd bara att min familj inte har lika stort intresse som jag. Jämt när vi åker bil och det spelas en bra låt så ropar jag "hööööj" då säger alltid min lillasyster "neej, jag vill inte höra. Stäng av!" Och mamma och pappa hänger på. "Ja jenny det finns faktiskt fler i den här bilen." Och så stänger dom av. Happ. Så var det med det. Hur kan dom inte tycka om musik? Det är det bästa som finns. Älskar musik. Nu blir det Toy Story 2 med syster.


when i grow up

Sitter för tillfället och lyssnar på young dad med hoffmaestro. Gammal låt men åh så bra. Jag hade helt glömt bort den här låten tills för några dagar sen när jag satt och lyssna på hoffmaestro. Jag hade ingen aning om att det var deras låt. Överraskad blev jag! Igår fick jag en super fin ring av Linnéa som hon har köpt i Kreta. Slänger upp en bild på den. Nu måste jag äta något och sen sätta i gång med städandet. kuuuul.

Fin va? :) Tack älskling!

Sommaren är inte slut än.

Jag som trodde att hösten var här och kvar för att stanna men icke. Skit varmt ute idag och jag bara älskar det! Dagen har spenderats med min bästa Linnéa (Felix var med en stund också). Hon börjar skolan imorgon, stackarn. Linnéa kommer gå i Falun på gymnasium så det kommer kännas lite konstigt att inte se henne varje dag som förut. Det suger. Men vi kommer nog klara oss ganska bra iallafall :)

Tagga

Vaknade klockan tre i natt av att det regnade som in i bomben. Jag trodde nästan att jag skulle vakna och vara blött men som tur var så var jag inte det. Match borta mot Avesta klockan tre idag. Jag har varit förkyld hela veckan så jag kommer inte orka ett dugg. Det är ju kul speciellt om dalalags tränarna kommer och tittar. Aja, jag får göra mitt bästa och man kan väl faktiskt skylla på att man har varit förkyld? Peppar peppar ta i trä!

LINNÉA ÄR HEMMA!!!

Tänkte bara säga att Linnéa är hemma och att jag har saknat henne. hejdå.

Jag gillar den här bilden på den en väldigt mörkhårig siv.

Tjejmys med saknade tjejer.

Jag är lat och låter bilderna tala för sig själva. Tre ord beskriver kvällen: God mat, skratt och sing star. En typisk tjejkväll. Eller var det verkligen det? hahaha.

Bara söta bilder:)







Tillbaka till tiden när det var vi mot världen.

Kvällen igår var grym! Skrattade så mycket att jag nästan kissade på mig när vi spelade spel. Skit roligt. Det här var sista gången vi fyra gjorde någonting tillsammans på väldigt länge. Calle ska flytta till Norrköping och gå musikgymnasium, duktig som han är på gitarr och sång. Vi andra, vi stannar kvar. Det känns sorgligt på något vis. Men vad gör det egentligen? Det kommer ändå alltid att vara HennyJennyCalle&Ralle. Man hör ju på namnen att det är så det ska va, eller hur? :)


Som en blixt från klar himmel.

Medan jag alldeles nyss satt och läste en novell kom jag på mig själv med att känna att jag också vill kunna skriva noveller! Jag älskar att läsa och jag har alltid försökt skriva bra men aldrig riktigt nått fram till det där som gör att man verkligen fastnar och vill läsa mer. Jag har gjort många försök att skriva noveller men slutar alltid halvvägs in för att allt bara blir fel. Jag får nöja mig med att sitta i soffan med en filt om mig, fötterna uppdragna så att jag sitter som en liten köttbulle med en bra bok i händerna och ägna mig åt att läsa istället för att skriva.

Ikväll blir det att träffa Henny, Calle och Ralle. Åh, vilka minnen vi fyra har tillsammans. Oslagbart.

Nyaste bilden på mina fina vänner.


Ny telefon?

Min mobil är helt kass. Den stänger av sig själv hela tiden och byter tema. Just nu funkar inte ljudet så jag hör inte när jag får sms eller om någon ringer. Det suger ju. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa för mobil. Det finns inte någon som jag riktigt vill ha. Alla har ju den där xperia mini men jag vet inte riktigt om jag gillar den. Men det är verkligen dax för en ny telefon nu!


här har ni skit telefonen. köp den aldrig.

En dag som denna

Tittar man på film och äter köttbullar och makaroner. Henny och Emil kommer om cirka en halvtimme för att mysa med mig. Seven Pounds är filmen vi ska kika på. Emil har redan sett den, jag har sett halva (emil berättade hur den slutade) och Henny har inte sett den alls. Det blir perfekt. Nu måste jag gå och ta hand om mina makaroner. Hörs sen. pussss

Min klocka har stannat.

Vaknade upp i Idas nya hus runt tio. Seg dag förövrigt. Har inte haft någon ork alls. Jag tror att en förkylning håller att smyga sig på. Det gillas inte nu när säsongen drar igång igen! Match mot Forssa igår, resultatet blev 3-3. Oavgjort, vilket betyder en poäng. Enpoäng, viktigt som fan.

Fotboll är verkligen det bästa jag vet. Ingen fotboll, ingen Jenny. Det är det jag lever för och det som jag verkligen vill göra. Linköping hade varit världens chans för mig, jag vet det. Men jag känner att jag inte är redo att flytta hemifrån och bara lämna allt här. Jag kanske kan lyckas bra på andra sätt även fast jag inte tog chansen i Linköping. Om man bara vill så går det. Right?


HOS IDA


Avundsjuk.



Lagomt sugen jag blir att åka utomlands när jag hör andra som ska det. Fast jag ska väl egentligen inte säga något eftersom jag var utomlands i maj. Bilderna är tagna på cypern på en av dom finaste stränder jag har sett. Turkost kristall klart vatten med kritvit len sand. Nu ser det inte ut så på bilden men det är bara för att jag har redigerat, hihi. Nästa gång jag ska utomlands ska jag ha en kompis med mig. Tänk att ligga på en strand där termometern når upp mot 30 grader med en väldigt bra vän. Mmm, fina tanke. Ida vad säger du? Hänger du med utomlands nästa gång? :)

Emo


Ungefär så här känner jag mig just nu. Cool tjej.

Linnéa har åkt till kreta hon. Det är bara fusk. Vad gör jag? Sitter här hemma och är grinig. Det är ju också kul. Eller? Nej det är det inte. Det är ju fredag och allt. Då ska man ju vara glad och ha roligt. Men nej själv kommer jag sitta här och vara sur.
Jag saknar Henny!

kent


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor.
Vad vore jag utan dina andetag?

Bättre sent än aldrig, eller?


Här är två bilder på det jag hittade i Stockholm.

Ida&jenny - den perfekta kombinationen.

Skriver inlägget med en hand nu eftersom min finaste Ida målar mina naglar på andra handen. Blåa blir dom. Idag har vi hunnit med att äta lunch hos hockey legenden Dan Söderström och hans söta fru Kerstin. Även kallad Idas mormor och morfar ;) vi får se vad dagen har att bjuda på. Ida har förövrigt skrivit ett super gulligt inlägg på hennes blogg till mig. Jag älskar dig bästa vän.

Utan dina andetag.

Sådärja! Nu har vi flyttat hem igen. Det känns faktiskt riktigt skönt även fast jag älskar Olsnäs på sommaren. Snart ska jag poppa lite popcorn, krypa ner i min alldeles för sköna säng och slå på en film. Bara för att fira att jag har jobbat klart för sommaren.


Du är ett glashus och jag en sten. Men det är du som försöker se igenom mig.

RSS 2.0