GOTT NYTT ÅR

nyårs middagen är uppäten och klockan nio ska jag ner till emil och hans släkt. får se vad vi hittar på för bus ;) men nu måste jag gå och fixa till mig lite, osminkad och ful i håret som jag är. vi ses nästa år!

puss


save me

jag och sillen var i borlänge igår och jag köpte två tröjor, ett linne och en spray deodorant. den här gången köpte jag iaf en tröja på rean, duktigt!

* t-shirt från gina tricot
* jacka/tröja från h&m
* linne från gina tricot

efter kupolen färgade jag sillens hår(!!!) jag har aldrig gjort det förut men resultatet blev bra:) vi passade även på att färga mitt underhår litegrann, fast det syndes nästan inte. på kvällen så var det film hos emil. det blev änglar & demoner, uppföljaren till Da vinci koden. helt okej film. sällskapet var desto bättre :) trevligt hade vi och sent blev det. idag har jag och linnea bara tittat på film. vi hade ice age maraton eftersom linnea inte har sett en ända ice age film. vi hann med att titta på ettan och tvåan, trean får vi ta en annan gång :) emil kom precis när vi skulle börja titta på den andra filmen. nyår imorgon och jag vet itne riktigt vad jag ska göra. antingen blir det att åka till frida eller att stanna hemma. får se hur det blir med det.
puss


En vanlig dag

julen är slut, skönt ändå. julhelgen gick åt att smälta all julmat och bara ta det lugnt och fira med en massa olika :) idag har jag först gymmat med fotbolls laget på morgonen. sen har jag och linnéa shoppat på mellandagsrean och det blev en del grejer dock köpte jag dom inte på rean, typiskt mig. det var helt sjukt mkt folk i kupolen men det är väl något man får räkna med när det är mellandagsrea. imorgon blir det kupolen igen med sillen den här gången. sen på kvällen blir det filmmys hos emil med linnéa och marcus björklund :) kan nog bli kul. sen sover siven hos mig.

här kommer några bilder på dagens inköp. tröjorna ser verkligen ut att vara enormt stora, men de ska vara så :)

* svart cardigan (?) från vera moda
* vit/grå randig tröja från vera moda

* grå sjal från vera moda
* armband från kicks

puss


GOD JUL

dagens outfit


23

en dag kvar till julafton, två månader kvar till min sweet sixteen birthday och sillen och calles 11 månaders dag. 23 är ett bra nummer :) grattis till dom! dom sitter praktiskt taget ihop. jag skämtar inte. dan före doppare dan och jag har det bra. vi har tagit in granen och satt i ljusen redan. vi har exakt samma ljus som vi alltid har haft i granen och det finns ett ljus som blinkar ibland och på något vis gör det ljuset julen perfekt. det låter töntigt men jag älskar det där blinkande ljuset ;) haha. jag ska byta julklappar med emil och henny idag också. får se när det blir. nu ska jag gå och ta en dusch! :)
puss


winter

tre dagar kvar! jag har redan fuskat och öppnat ett av sillens paket till mig. hihih. men det andra är fortfarande oöppnat och ska inte öppnas förens på julafton. jag fyller upp vinter känslan med att lyssna på Joshua Radin - winter. passande namn tycker jag ;) den här dagen har känts väldigt lååång av någon konstig anledning. på förmiddagen var det städning och lite sånt som gällde. sen vid två sprang jag som en idiot efter bussen för att hinna med den. tur hade jag där. först svängde jag förbi sillen för att byta julklappisar med varandra. hon såg ut som en riktig mysgumma och gnällde på att det var kallt fast det var väldigt varmt i huset enligt mig. men hon är söt iaf. efter det kilade jag hem till linnéa eftersom det var henne jag egentligen skulle till. vi myste mest bara och gick in på noret en sväng för att köpa en julis till linnéas mamma och en chips påse till oss ;) tjockt! vinter är temat för detta inlägg så då lägger jag in en vintrig bild som grädde på moset ;) gott.
puss

långa nätter

jag har inte suttit vid datorn på några dagar nu så det har tyvärr inte blivit så uppdaterat men nu så :) jag kan börja med att säga att i tisdags så hade vi volleybollturnering i sammilsdal. vi gick bara in för att vinna och det gjorde vi i slutändan också. vi försvarar guldet ett år till då ;) i onsdags var det pulka åkning hos mig! vi var så många så jag tänker inte sitta och räkna upp alla. men det var riktigt roligt och kallt. i torsdags var jag med linnéa och vi hade väldigt skoj. vi spelade in en film och gick in till noret för att köpa glass och då träffade vi ludvig och erik så hängde med oss ett tag :) jag är inte avundsjuk på erik, absolut inte! det är inte så att han ska åka till thailand i två och en halv vecka. fyfan. igår, fredag, så var det skolavslutning och i och med det jullov! behövdes det? ehm..ja! efter skolan blev det pulka hemma hos mig och filmmys efter det :) har man FF så har man ;) johanna, linnéa, månsi, fredrik och emil var det som var med och tittade på film :) kul hade vi. idag är det lördag och jag har hunnit med och träna. nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och gör ingenting. jag ville leka med sillen, men hon är som vanligt med calle ;) ska försöka uppdatera lite bättre, lovar. ha det så bra!
puss

helgen

igår hade vi lucia i skolan, jag var så sjukt nervös inför sången som jag och celinne (som var lucia) skulle sjunga så jag trodde jag skulle spy. men det gick helt okej faktiskt :) celinne sjunger som en gud! det är så sjukt skönt att lucian är över. efter skolan så åkte jag och sillen till borlänge för lite julklapps inköp. det blev en hel del julklappar :) när jag kom hem var jag skit trött så jag sov innan klockan var nio. det är inte hälsosamt att gå upp kvart i fem på morgonen! idag är det min bästa vän ida söderströms femton årsdag. tusen grattis till henne! du vet att jag älskar dig :) nu ska jag dricka glögg.
puss

grön vinter ?

igår var det vitt ute och nu är det grönt igen. kan inte snön bara stanna kvar? aja, fotbollsavslutningen igår var jätte trevlig. laget är grymt och maten var väl helt okej! mycket prat och skratt. idag ska jag kanske åka till borlänge med ida, det beror på om pappa vill skjutsa oss ;) julklapps handla är alltid kul fast jobbigt också. hittils idag har jag duschat och suttit här. hä-hä kuljul. jag väntar på att pappa ska komma hem så att jag kan prata med honom om borlänge för eftersom han inte har mobilen på kan man inte ringa till han. grejt (y) nu ska jag spela lite gitarr och försöka lära mig texten till julias egna låt, som är grym.
puss

lars winnerbäck

killen är grym! vad får han allt ifrån? glöggen? höhö, där var jag finurlig. nat. men iaf så var hela konserten grym. han spelade mycket nya låtar från hans nyaste album. dem är mer rockiga än förut och personligen tycker jag att de gamla är bättre. men det är fortfarande lasse och han kan inte vara dålig. :) jag kommer aldrig glömma det, det är en sak som är säker :)! idag är det lördag och hittils har jag hunnit med att träna. ikväll blir det avslutningsmiddag med fotbollslaget, det kommer säkert bli jätte trevligt! jag mår bra och livet leker. jullovet om två veckor blir perfekt. nyss snöade det ute också. det blir bara bättre och bättre. dessutom fyller min kusin elsa 6 år idag. grattis sötnos! och det är 1 vecka kvar tills sämsta sillen söderström äntligen lämnar fjortis tiden bakom sig. det är på tiden ;) hon kommer älska sin present, det vet jag :D just nu lyssnar jag på lasse och jag kan inte annat än sjunga med för full hals.

puss


skolan

sitter i skolan och har engelska, utan lärare. det är så seriöst som det kan bli! men min klass är underbar iaf <3 ikväll blir det lars winnerbäck med emil. som jag har längtat! fan va underbart!
puss

RSS 2.0