twilight feber

jag är helt totalt såld i twilight, helt sjukt vad den filmen är bra! jag har sett den fyra gånger men första gången såg jag inte så mycket på den för det var dålig kvalite på filmen och så var jag med frida, emma, henny och johanna. andra gången var igår med henny, emil och måns. tredje gången samma kväll med familjen och fjärde gången själv idag. hahahaha. jag kan knappt vänta tills tvåan har premiär! nog om det, idag har det varit min duktiga dag och det innebär att jag har klippt gräset, plockat hur mycket bär som helst, hängt tvätt och hjälpt mamma plocka upp en massa pepparkorn hon tappade på golvet för hand (det var inte lite hon tappade heller). nu ska jag poppa lite popcorn, välja film och sätta mig framför teven och mysa. den där olw reklamen måste ju betyda nånting ;)
puss

singstars henny och jenny

om ni vill höra nåt väldigt annorlunda och vackert så ska ni lyssna på när jag och henny sjunger singstar, en riktig upplevelse vill jag lova hahah. eller vid närmare eftertanke så vill ni nog inte det ;)  F17 matchen mot falus bs blev inställd för att det hade blivit nåt missförstånd så dom kom inte och fick därför lämna walkover, haha. så där stod hela vårat lag och var hur pepp som helst för att spela match och sen så kommer dom inte, besviken man blev! så det blev en lugn och ganska oseriös träning, iaf johanna och jag, hehehe. vattenkrig (y) men nu måste jag gå och lägga mig! godnatt
puss

gitarr

silver kom hem igen! hon var borta i några timmar men sen när mamma kollade ut genom fönstret så satt hon ute på gården. idag har jag spelat gitarr hela förmiddagen tills emil skickade ett sms och frågade om han och måns kunde komma hem till mig en stund, så dom kom på emils moppe. vi tog en sväng ner till kiosken och åt varsinn glass, måns åt två. där satt vi ett tag sen åkte vi hem till marcus och frågade om han ville åka med oss och det ville han. vi åkte runt lite överallt i siljansnäs sen åkte vi hem till emil och nu sitter killarna och spelar ps3 och jag sitter vid datan. ikväll blir det middag hos några vänner från stockholm i olsnäs, kan nog bli rätt kul. 
puss


moppebrudar

när det nästan är fint väder ute så tänkte henny och jag att man måste passa på att åka moppe så det var precis vad vi gjorde. först åkte vi till hjulbäck och sen alvik då tänkte vi att julia kanske ville vara med så vi skickade ett sms till henne och frågade om hon ville det och det vill hon så jag och henny åkte från alvik till stensveden där hon bor. sen åkte vi till grytnäs och sen till alvik igen. man kan säga att vi har åkt på alla vägar i hela siljansnäs. henny och jag var en aning trötta i kroppen efter tre timmars åkning så när vi kom hem till henny la vi oss och tittade på tv och smaskade på varsin kiwi och 88:an glass, henny visade också bilder från när hon konfimerade sig i england, fina bilder! när jag kom hem sen för att äta middag ser jag att min kanin har smittit ur sin bur på gården så hela familjen var ute och letade efter silver som hon heter i över en timme men vi hittade henne ingenstanns så nu vet jag inte om jag kommer få se henne nå mer, det känns jätte tråkigt eftersom jag har haft henne i sex-sju år :/ hoppas hon kommer tillbaka! caroline har fixat en header till mig nu också, och jag blev jätte nöjd med den! super snygg, tack för allt caroline!
puss


idaskida

vaknade klockan tio och har typ inte gjort nåt på hela dagen förutom att städa litegrann. tråååkigt. men snart kommer ida en stund och livar upp min dag, har alltid kul med henne! ikväll är det fotbolls träning, det ska bli skönt att få röra på sig när jag har suttit och degat hela dagen.

film

donkey punch var bland de sämsta och äckligaste filmer jag har sett, se aldrig den! peace out
puss

siljansnäsdagen

regn regn regn regn och regn! jag är sjuukt trött på regn nu! vart tog solen och allt det varma vädret vägen? fan. siljansnäs dagen idag och det var jävligt blött för det regnade hela tiden och jag hade inga stövlar, men med trevligt sällskap av henny och många fler så blev det rätt kul ändå. celinne sjöng med gruppen wish, helt galet vad människa sjunger fint! min morbror var med på champs of logging och kom två fast han ledde under hela tävlingen, synd att han missade sista där, han borde ha fått vunnit för det var han värd. andreas fick ingemar wikstörm stipendiumet (det är ett stipendium för duktiga idrottare i siljansnäs, kanske nåt för mig? hahah) 2500 kronor fick han för det. ikväll blir det först middag hos grannarna sen så tar jag och henny moppen ner till emil och kollar på film i hans garage där han har en hemmabio, mysigt! donkey punch heter filmen, den verkade bra när jag och henny läste på baksidan så den blev det. hoppas att den lever upp till våra förväntningar. som ni ser så har min blogg blivit mycket snyggare och fräschare, tack vare caroline! men den är inte riktigt klar än men den gör stora framsteg :) nu måste jag hjälpa till med middagen.
puss

ny dag, nya möjligheter

Först vill jag börja med att tacka caroline sundbye som ska fixa min blogg, jätte snällt av henne! :)
Dagen började med att klockan ringde halv åtta för att nio till ett skulle jag vara på sommarlands parkeringen och vara parkeringsvakt. Det enda jag gjorde var att spela wall street med johanna och albert, johanna vann den fulingen ;) men kul var det iaf! När klockan blev ett kom pappa och hämtade mig och på eftermiddagen var jag med  henny, det var efterlängtat! Vi var ute och åkte moppe för det mesta men vi spela kubb också och jag vann, men det var inget oväntat ;) förresten så har jag namnsdag idag också jenny kristina bergkvist, så det blev lite grattis fixa på eftermiddagen och nu sitter jag vid datan hos farmor och farfar, eftersom inte vi har nån dator i våran sommarstuga.
puss


hemma igen

Nu är jag hemma igen efter tre dagar med mycket shopping framför allt i stockholm. Jag har även hunnit med att gå på grönan, men jag åkte ingenting. Berg- och dalbanor är inte riktigt nåt för mig, hahah. Vi bodde på Globen hotell, rätt fint hotell, har bott där förut en gång också. Fast det känns så tråkigt att bo på hotell när man har bott i Stockholm förut ett par år. Vi skulle inte ha sålt lägenheten säger jag bara! Eller vi och vi. Mamma och pappa :p Det var en fin och lagom lägenhet i nacka, bra läge också. Inte långt ifrån centrum. Det hade varit perfekt om vi hade haft den kvar :) iaf så shoppade jag upp alla mina pengar, det tog tillochmed slut på kortet, hahah! Men det var behövligt så det gjorde inte så mycket. Skönt att komma iväg lite!
puss

värdelöst

min blogg är värdelös, jag är värdelös! Jag kan ingenting av om blogg design, hur man fixar olika färger  eller lägger in en bild som header. Om det är någon som läser min blogg och kan nåt så får ni gärna säga till, det skulle vara jätte snällt. :) nu hinner jag inte skriva mer för nu måste jag åka tillbaka till sommarstugan i olsnäs. Imorgon bär det av till storstan och det kommer bli skönt, jag älskar stockholm. :) ha det bra! puss

RSS 2.0