In your atmosphere

Matte prov om två dagar och jag fattar ingenting. Det känns ganska hopplöst just nu. Jag försöker verkligen lära mig alla formler och allt men det är sjukt svårt. Hur ska jag klara av hinna med matte A fram till jul? Matte plugg varje dag? Typ så kommer det bli ja. Aja, här gör jag ingen nytta! Hör kanske av mig senare efter att jag har försökt bli lite klokare.

en röd ros blev till tio röda rosor


Den här helgen har varit helt kaos alltså. I ena sekunden visste jag varken ut eller in och i nästa stod jag där med tio röda rosor i famnen helt mållös. När jag skrev förra gången var det inte alls bra men nu är allt bättre än bra. Och allt det här hände på... vänta nu... tre dagar!! Herregud.

T, oroa dig inte över det här längre. Det har löst sig på bästa sätt och jag är inte alls arg på dig längre. Ville bara att du skulle veta...♥

här kommer alla känslorna på en och samma gång

Det är en väldigt trött, glad, lycklig, ledsen och arg Jenny som sitter här och skriver nu. Trött och glad över att vi vann sista matchen för i år med hela 7-0. Lycklig för att mina vänner är dom bästa som finns! Dom finns alltid där när jag behöver dom som mest. Ledsen och arg över en grej som jag inte behöver ta upp här. Annars då? Jofan det flyter väl på rätt bra tycker jag. Jag vet inte varför jag skrev det här? Onödigt som bara den. Ska kila iväg till soffan nu för att mysa med resten av familjen.

rättvik


Här har ni gänget som gjorde Rättvik farligt igår. Faaaan vad kul vi hade brudarna! Ni är galnaa! Även fast kvällen slutade med besvikelse och skit så var det ändå en lyckad kväll med mycket skratt och fest. Detta måste göras om tjejer! Nu gäller det att tagga till säsongens sista match i regnet borta mot Färnäs. Jag kommer bli sjuk.

smart tjej

Hahaha, fick en ganska rolig kommentar från någon idag. Den personen hade kommenterat mitt inlägg om politik.

- Jenny det är val vart 4e år så 4 år kvar tills du får ;) noll koll vare ja...

Det här bevisar nog hur ointresserad och okunnig jag är om politik. Hahaha smart tjej, smart tjej.
Förövrigt så kommer morgonen dagen att bli gryyym. Tjejer, nu kör vi!

Dom här tjejerna + Henny imorgon. Kommer bli awsome! Nyaste och snyggaste bilden också:)


bjurö klubb - laleh

Skön låt det där! Jag lyssnade på den för länge sen men har glömt bort den. Sen kom jag på mig själv förra veckan med att gå och nynna på den. Spelade upp den för Linnéa och hon fastnade direkt för den. Jag älskar låtar som har hel konstiga texter. Det är något speciellt med dom. Nu ska jag sätta mig ner och plugga på riktigt för första gången sen vi började skolan. Jag har varit lite lat men nu är det slut med det! På tal om ingenting så träffade jag min käraste soulmate Calle Leander idag! Han har flyttat till Norrköping och går musik gymnasium där så vi träffas inte så ofta längre. Det var väldigt kul för jag har faktiskt saknat min vän:) dax för pluggandet nu då. Sista träningen ikväll på fyra veckor. Faktiskt ganska skönt.

Fullkomligt älskar bilden på två av mina favorit pojkar här i världen.


banana pancakes

Dålig uppdatering, igen. De senaste dagarna har jag inte gjort något speciellt. Skola, linneaida(joar) och träning. Som vanligt då. Har precis tryckt i mig en banan, funderar starkt på att ta en till fast Linnéa har sagt att man får dålig andedräkt. Men det struntar jag i nu för banan är gott! Jag känner att jag inte har så mycket att säga idag så det blir bara ett inlägg så ni ser att jag lever:) Men en sak som jag kan säga är att jag tagggggar som fan till på fredag!

JAG VILL UTOMLANDS IGEN!


Om två år är det min tur

Jajemen om två år är jag arton och får rösta. Ååh politik kan ju vara det tråkigaste som finns. Jag är inte intresserad för fem öre. Inte gör det saken bättre att vi på tisdag ska skriva en reflektion om valet på samhällskunskapen. Jag satt och läste om moderaternas politik i morse men blev inte ett dugg klokare. Innan vi började hålla på med politik i gymnasiet visste jag inte ens vilka parti som fanns. Snacka om noll koll.
Godnatt!

Och du är?

plugghäst?

Söndag. Veckans tråkigaste dag. Och bara just därför att det är veckans tråkigaste dag tänker jag göra den ännu tråkigare genom att ta tag i pluggandet. Bläää. Samhällskunskap och matte. Politik och formler. Typ det tråkigaste i hela vida världen.

Ron Pope - I believe

Grattis pappa!

Sköööön seger mot Dala-Järna. Vann med 2-1 och iochmed det håller vi oss kvar i division tre nästa år. Det har inte gått så bra för oss den där säsongen men vi förtjänar inte att åka ner i fyran så som vi har slitit nu på slutet. Så otroligt glad är jag nu! Fan vad skönt. Nu har farmor, farfar och mormor här på lite födelsedags fika. Min pappis fyllde år i torsdags så nu är det kalas. Ikväll drar jag till Henny för att mysa järnet! pusss

filmis hos emil

Kom precis hem från filmmys hos Emil med Måns och Ida. Alltid lika mysigt och roligt. Skön dag har jag haft. Kort dag i skolan med fotboll på morgonen, Joar efter skolan, svängde förbi Gagnef för att se min Ida spela fotboll med Gagnefs U-laget (hör och häpna) och sen film på kvällen. Bortsett från att jag och Martin (Idas pappa) frös ihjäl på matchen så har dagen varit riktigt bra :) Nu undrar nog Sillis vart jag tog vägen så jag ska väl dra mig tillbaka och krypa ner under täcket för att mysa lite. Tagga inför matchen mot Dala-Järna imorgon! Godnatt.

Sommar, sol och häftig pool.

Your hair was long when we first met


lovekiller

Humöret är inte riktigt på topp idag men det är inget jag kan hjälpa. Känner mig rätt värdelös just nu. Tur att jag har Ida och Linnéa då som hjälper till att hålla humöret uppe. Jag lägger fokus på träningen och skolan istället och struntar i det som har med killar att göra. Jag och Linnéa tittar förtillfället på Tyra Banks show. Tyra är så sjukt snygg! Det är helt galet. Nu måste vi göra lite läxor. Hörs då.

fröken blåmärke

Vart jag än tittar på min kropp så finns det ett blåmärke lite här och där. Så blir det när det är derby match mot Gagnef och man är över taggad och jätte arg. Jag spelar konstigt när jag är arg. Ibland är jag bra och ibland vet jag inte riktigt vad jag håller på med. På Gagnef matchen var jag nånstanns där mittimellan så det blev bara konstigt. Jag har kommit in i en period där allt jag vill och har lust med är att träna. Det är så sjukt skönt att träna när man har mycket att tänka på. Då får man lov att koncentrera sig på fotbolls spelandet för stunden och bara strunta i allt annat. Älskar't. Nu blir det krubb sen fotbolls träning. Skolfoto imorgon, usch! :s


Var det inte vi som skulle dygna?

Mina bästa tjejer lämna precis mig ensam här hemma efter en natt tillsammans. Eller jag vet inte ens om vi kan kalla det natt för Linnéa var jätte trött och somnade typ elva. Men det ändrade jag och Ida på rätt snabbt. Linnéa var smått grinig på oss efter det. Hahaha. Vi hade även massage kväll. Jag masserade Ida med Ben&Jerry glass. Hahaha jätte mums. Ni är de bästa jag har flickor ♥

En svår och jobbig grej

Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot.
Allt kan gå från att vara så bra till inte alls bra så himla fort. Varför är det så? Man tror sig vara säker på en sak sen visar det sig att det inte alls var som man trodde. Falska förhoppningar. Bland det värsta jag vet.



linnéaida

Älskar er tjejer. Så jävla mycket. Vi var nyss och såg "I rymden finns inga känslor" och den får 3/5 pussar. Nu blir det in till noret för att köpa glass! Hörs då. pusssss

8 september

Skön uppdatering tycker jag. Något annat som är skönt kommer vara min träningsvärk i benen och rumpan imorgon. Onsdagens vanliga fysträning med fotbolls laget var lite extra jobbig för mig idag eftersom jag har varit sjuk i en vecka ungefär. Jaja men iaf igår var det en kille på Idol som sjöng så jävla fint! Jag kommer inte ihåg hans namn men han hade blont hår (börjar bra), inte så fint aniskte men han sjöng som en gud. Jag fick tårar i ögonen på en gång när han öppnade munnen och sjöng. Helt såld blev jag. Totalt. Missade dagens Idol pga träningen :/ Aja, hörs då.

datorkunskap

Tredje gången som vi har datorkunskap sen vi började skolan och andra gången utan lärare. Tur att vi är så tekniska min klass. Hejdå.

not afraid

Matchen idag mot Kvarnsveden slutade 0-0 så ett poäng i bagaget blev det minsann. Fyfan vad roligt det var att spela fotboll idag! Visst det är alltid kul men idag var det så där väldigt speciellt roligt. Underbara känsla!

j


Söt tjej utan smink (y)

Har precis tryckt i mig en stor portion kött med potatis. Får verkligen inte ner något mer i magen nu. Då spricker jag. Ååh just nu har jag lust att hitta på något väldigt kul med mina vänner! Men alla är sjuka eller så ska dom till Falun på HOFFMAESTRO. Fusk! Jag vill också! Nej men jag sitter väl här hemma framför datorn som vanligt då. Hejdå.

solen skiner! dags för en p.w.


happy face

Mätt i magen av Ullis (idas mamma) goda köttfärssås med spagetti. Ida hoppade precis in i duschen och jag tog över datorn här hos familjen Söderström förtillfället. Det var meningen att jag, Ida och Linnéa skulle åka till Borlänge efter skolan för att shoppa lite. Men efter en massa saker som hände på väg till stationen kände vi att ödet inte ville aatt vi skulle dit. Det var typ femtio pers som skulle in på tåget som redan var överfullt så vi kände att vi tar det en annan gång. Istället blev det en fika på gårdscaféet men mycket skratt och kladd. Hahaha. Om en timme ungefär tar vi vårat pick&pack och drar oss mot min fina by för filmmys med Emil&Månsi. Hörs då.



Jag är sämst på franska

Hej google translate varje gång jag ska göra något på franska. Jag är så sjukt dålig, men det är kanske bara för att jag tycker att det är så tråkigt. Tråkigaste skolämnet helt klart. Jag kommer aldrig ha någon användning för det. Jävla typiskt att jag måste ha det i tre dumma år nu för att få de där merit poängen. Det suger ju.

hahaha fuul bild. Kommer ihåg när alla tog såna där bilder. Parfymen luktar förövrigt prutt.

jenny ♥ ida


Lagomt knubbig tjej i sina bästa år


Dubbelhakan på plats redan då, härligt. Förkylningen som jag dragit på mig börjar ge sig sakta men säkert. Är mycket bättre idag än igår fast skippar nog träningen så att jag blir riktigt frisk. Linnéa börjar i Leksands gymnasium imorgon! Yeeees! Det kommer bli underbart att se henne varje dag igen. Precis som förut.


RSS 2.0