.

stukad fot = ingen fotboll = det värsta
men det är bättre än igår iaf :) jag kan gå!
grattis till gustav som fyller femton bast idag!
puss


det bästa jag vet

Semifinal i F17 cup
Leksands IF - Falu BS FK
3-2 på förlängning
FINAL BRUDAR!
(bilden är inte från igår)
puss

lika som bär

första dagen i skolan var helt okej, kul att träffa alla igen! som pricken över i:et hade jag och bästaste linnea exakt lika kläder. hahaha! här kommer en fin bild på oss som tvillingar ;) ingen träning ikväll.
puss
 


back to school

gårdagens match mot malung slutade 1-0 till oss i absolut sista sekunden! tre jävligt viktiga poäng! resten av dagen var jag med sämsta sillen söderström som sov över här. idag var vi på kupolen och vi hittade lite fina grejer.
jag köpte:
- stickad kofta på gina tricot
- tröjjacka (?) på h&m
- vitt linne på h&m
- svart bh på h&m
- rosa naglerlack på åhléns
imorgon börjar skolan. får se hur det blir. ha det bra!
puss


tjejerna

det får bli ett snabbt inlägg den här gången för jag och pappa ska snart hämta henny och åka till frida på tjejkväll :) gårdagen spenderade jag med sämsta sillen söderström, som vanligt kul. idag var jag på begravning för min gammelfarmor i hallstahammar en bit utanför västerås typ. usch. jag har aldrig varit på begravning förut och det var inte kul. det värsta var att folk satt och grät. jag tycker inte om att se nån ledsen. men man överlever :) snart blir det som sagt tjejerna och dom är jäklans saknade allihop! kommer väl in nån bild eller nåt från det sen.
puss


sommar tvåtusennio

jaha då är sommaren slut snart och jag börjar mitt sista år i grundskolan. hur känns det? hmm blandade känslor men det känns mest tråkigt och jobbigt. jag har absolut ingen lust att få en massa läxor och nu när 93:orna inte är kvar längre hur ska vi överleva? vi kommer nog ruttna sönder eller nåt liknande. fast det ska bli kul att träffa alla igen, speciellt johannaannafridaemma eftersom jag inte har träffat nån av dem på heeeeela (!) sommarlovet. det är fan sjukt. sen får man ju göra en del roliga saker i nian också som polen/tyskland resan & spexfoto t.ex. och så blir vi ju äldst på skolan också ;) jag har gjort rätt mycket under sommaren men det är så mycket som jag ändå inte har hunnit med. den största upplevelsen den här sommaren är utan tvekan elitlägret i halmstad. det är något jag aldrig kommer att glömma. jag och ida satt och pratade om hur vi tyckte våran sommar har varit och vi kom fram till att vi har gjort ganska mycket fast det inte riktigt känns som det och att tvåtusenåttas sommarlov var lite roligare. men jag ska inte klaga! det kunde ha varit värre.
puss
Elitlägret

chilldag

gävle med henny var riktigt riktigt kul och skönt. det var skönt att få komma till en större stad och slippa landet för en stund. vi shoppade ganska mycket och för min del blev det:
- en långärmad vit/svart randig tröja från h&m
- halsband och hårnålar från h&m
- tre st trosor från lindex
- tre st olika hårband från glitter
- body lotion som luktar jordgubb från the body shop
- twilight filmen
det var nog allt tror jag. igår var jag med sämsta sillen söderström och det var som vanligt väldigt kul. det blev rosa the movie och maskerad framför allt. we like (y) idag blir det att bara ta det lugnt och inte göra nånting. skööönt!
puss

gävle med henny imorgon

dagen började med att jag blev väckt klockan halv nio av sotaren som ringde på dörren, drygt! sen runt elva åkte jag ner till emil och var med honom och hans bror till tre ungefär för halv fyra skulle emil på golfträning. när jag kom hem så körde jag med åkgräsklipparen upp till mormor, vilket var lite pinsamt eftersom några som jag mötte på vägen upp skrattade åt mig när jag kom körande med hörselskydd och allt ;) ikväll blir det fotbolls träning och packning för imorgon bär det av till gävle med henny i fyra dagar, ska bli riktigt kul! torsdag-söndag ska vi vara borta. jag passar på att skriva grattis till filip forsberg som fyller år imorgon, för jag kommer inte ha tillgång till någon dator medans jag är borta:) grattis!
puss 

om jag kunde drömma

nu har jag inte skrivit på ett tag bara för att jag inte har orkat och haft andra saker för mig. så jag tänkte att jag kunde skriva och sammanfatta veckan som gått. i måndags, för en vecka sen, så lånade jag första och andra twilight böckerna och nu en vecka senare så har jag läst ut båda två. jag kan bara säga att jag är kär. kär i twilight. hahah, cool tjej. nej men böckerna va så otroligt bra! böckerna heter inte twilight utan första boken heter på svenska om jag kunde drömma och andra bocken heter när jag hör din röst. jag bad mamma att hon skulle ställa sig på kö till den tredje boken som heter ljudet av ditt hjärta, eftersom den var utlånad. titeln till en bok ska säga vad en boken handlar om och det har verkligen författaren stephenie meyer lyckats med tycker jag. man måste läsa boken för att förstå ;) men nu ska jag fortsätta berätta vad jag har haft för mig den senaste veckan. i onsdags var jag på sommarland med emil och ida, det var riktigt kul! där har jag inte varit på väldigt länge så varför inte passa på när jag ändå hade gratis biljett? blev jag nå brun då? ehm.. nej. blev ida? jajamensan! fusk. på kvällen så var det match mot falu bs fk och vi vann. kommer tyvärr inte ihåg vad resultatet blev. sen i torsdags klippte jag först gräset på morgonen och låg efter det ute i solen och läste heela dagen. i fredags var jag med henny och badade och det var ap kallt i vattnet, men henny kallade mig bara badkruka och sprang ner i vattnet och var i en bra stund medans jag satte mig tillrätta på en handduk och tog fram första twilight boken och läste dom sista sidorna. det är alltid sorgligt att vara på dom sista sidorna i en bra bok eftersom det tar slut då. på kvällen blev det kräftkalas med grannarna och mina kusiner. mums! nästan hela lördagen gick åt att läsa andra twilight boken tills jag skulle upp till henny för en sleep over, mycket efterlängtat och kul! vi kollade på en film som hette the pianist, som handlade om andra världskriget. jag tycker den var sådär. hela söndagen var jag med henny och kvällen gick åt att läsa ut andra boken. sjukt bra! sen kikade jag på the fantastic four också, ganska tråkig och förutsägbar film. så är vi äntligen framme idag måndag och idag har jag varit och fått massage på hotellet i siljansnäs. det var skönt! match ikväll med u-laget i malung mot nornan. vinst och inget annat ska det bli. jag bjussar på de här två sköna låtarna av ingen mindre än robert pattinson han själv!
let me sign http://www.youtube.com/watch?v=7H47oQH1TW4
never think http://www.youtube.com/watch?v=R89K1zydhPI
båda låtarna är dessutom med i första twilight filmen.
här kommer lite bilder ifrån när jag och henny badade.
puss




Gästblogg av Sämsta Sillen Söderström

Hejhej =) Nu är det Ida som har ordet. Första gången jag skriver i en blogg, och de var absolut lika tråkigt som jag föreställt mig! Inatt har jag sovit hos bästa bajsen bergkvist. Igår kollade vi dirty dancing men Emil :) Idag har vi badat, åkt moppe, bakat muffins och varit på picknick. GILLAGILLAGILLA. Imorse vaknade jag av två hesa tuppar som skrek som stuckna grisar, we like it. NOT. ok. Nu har vi tråkigt så nu så ska vi babababa. puss hej.

RSS 2.0