Fredag&Lördag

Hejsan!  Sorry att jag inte har skrivit på ett tag men det har liksom inte blivit av. Men iaf så var jag på kupolen igår med HelenaIdaPaulina&Johanna. Det var riktigt riktigt kul! Jag har nog inte skrattat så mycket på ett bra tag. Det blev en del nya kläder och annat också! Jag köpte en svart stor väska på Åhléns (paulina och jag köpte lika), portmonä också den från Åhléns, svarta jeans med hög midja från Cubus och en grå hög kjol med knappar från H&M. Jag är riktigt nöjd med det jag hittade. Tack för en toppen kväll med er tjejer. Ni är bäst!

Idag blir det fotbolls träning och efter det shopping på lager 70 i Insjön med mamma. Jag ska köpa en skinn jacka om det finns kvar. Johanna hade nämligen köpt sin där och dom kostade bara 300kr. Riktigt bra pris! Sen ikväll så blir det nog att bubbla med Henny, Johanna, Anna och Frida om hon nu kunde :) nu måste jag kila. puss

Måndag

Första skoldagen efter lovet känns helt okej förutom att vi har en massa vi ska göra så jag kommer nog vara näst intill död när det äntligen blir påsklov skulle jag tro. Vi fick reda på no provet som vi hade innan lovet och det gick helt okej, kunde väl fått bättre resultat men så är det väl alltid. Novellen vi skrev på svenskan innan lovet fick vi också tillbaka men hon sa inte vad vi fick för betyg. Nu ska jag snart göra franska läxan som är till imorgon och sen ska jag inte göra så mycket mer idag, det blir ingen fotbolls träning för mig för jag är fortfarande lite förkyld och det är inte bra att träna när man är sjuk! haha. puss!

RSS 2.0