I'm gonna love you more than anyone

Är hemma hos min sömntuta till pojkvän. Han har sovit i snart en timme och lämnat mig här åt mitt öde. Hahah, nejdå riktigt så allvarligt är det inte men jag har otroligt tråkigt. Han fyller år idag också, av mig fick han är tröja och en ny plånbok (den han har just nu har gjort sitt). Jag tror att han blev glad över mina presenter. Träningsfri dag idag eftersom mitt knä inte är helt okej än. En eller två dagar till så är det bra igen. Tråkigt inlägg men jag har inget kul att säga. Ha det bra!

Grattis älskling!

Jag älskar dig! ♥

when we were young

En förlust och en vinst idag i forssacupen, men det är en dag imorgon också. Knät gör ont men det är bara att bita ihop. Gårdagen spenderades med de bästa från den gamla klassen. Skräckfilm och tjockis mat. Aldrig mer skräckfilm säger jag bara!! Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Ögonen fylldes av tårar för att jag var så rädd. Blev en natt bredvid mamma. Hon försökte hjälpa mig att må lite bättre så hon sa fina saker som jag skulle tänka på, typ blommor, sommar, hästar, fjärilar. Överdrivet? Kan tyckas. Men jag överdrev inte ett dugg! Tillochmed killarna blundade och höll för ögonen ibland. Då är det läskigt på riktigt!

23 januari

Grattis min fina Johanna!

Gårdagen blev inte riktigt som planerad. Det blev myskväll men istället för Joar, som kände sig lite hänig, var Emil med istället :) Riktigt mysigt var det. Men vi gör ett nytt försök ikväll för joar känner sig bättre idag. Imorgon är vi dessutom lediga från skolan så då passar vi på att göra något av ledigheten. Nu har jag verkligen inte mer att säga så vi hörs sen :)puss
SNYGG JOHANNA

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Usel bloggning av mig. Har egentligen inget att skylla på mer än att all min tid går åt att umgås med joar, skola och fotboll. Joar hatar när jag sitter vid datorn så kan ju vara därför bloggandet har lidit lite, men jag ska försöka bättra mig. Nu har jag städat i sisådär två timmar så nu är huset fint. Imorgon ska nämligen jag, joar, edwin och julia ha en skön myskväll här hos mig. Matlagning, filmtittande och sällskapsspel står så schemat. Blir nog kanon :)
gillar att spegeln var skitig så att det ser ut som att jag har värsta fläcken på kinden.

futsal

Det blev en snopen dag för oss. En match förlorad med 0-1, en avgjord och tre vunna matcher. Det var så nära! Om vi inte hade förlorat mot dalkurd så hade vi gått till final. Fyfan. Sånt här känns förjävligt, med tanke på hur bra vi var. Aja, det är väl bara att bita i det sura äpplet, bryta ihop och komma igen och så vidare... Nu är jag trött från topp till tå. Ont i huvudet också efter att jag gråtit så mycket till filmen jag såg när jag kom hem. "Allt för min syster" var väl kanske tredje-fjärde gången jag såg den men ändå så rann tårarna. Blir en tidig kväll för mig för imorgon bitti är det fotboll som gäller igen.
saknar i ♥

fy skäms

Super dålig bloggning av mig nu den senaste veckan. Sitter förtillfället själv hemma hos joar som är på träning. Blir att dela säng med min fina i natt sen upp tidigt imorgon för att han ska på match i hofors. Det är smällar man får ta om man har gått och kärat ner sig i en hockeykille. Men jag klagar inte ;) Skönt med helg. Är riktigt taggad inför SM kvalet på söndag! Då jävlar ska jag ge järnet. Vinna eller försvinna.
156784_182310091780188_100000035956272_657544_3486153_n_large

Back to reality

Gårdagen spenderades med Linnéa fast i en kall ishockeyhall för att kika på när Joar spelade. Sanna mina ord, jag och Linnéa i en ishall. Både jag och nea kände att vi inte riktigt passade in där. Jag har inte varit på en hockey match på år och dar. Jaja, leksand vann iallafall och Joar var duktigt. Efter det drog vi varsin pizza på amore, tjockt. Sen lämnade Linnéa oss för att träffa Felix och jag och Joar gick hem och tittade på en dålig film. Upp tidigt i morse för att Joar skulle på match igen och nu sitter jag här. Ikväll blir det match med Kvarnsveden i Falun på lugnet. Vi ska spela två träningsmatcher för nästa helg är det SM-kval i futsal. Det ska bli så sjukt kul! Längtar!
saknar oss tre.

cooler than me

I stort sett hela dagen har jag lyssnat på Andreas Wijk (bloggaren, ni vet?) när han sjunger på youtube. Åh så otroligt vackert. Jag tror att jag snart har lyssnat på alla klipp som finns. Hahah. Jag har inget att säga egentligen. Kände bara att det var dags för lite uppdatering :)
Sen att han är så söt är ju bara plus :)

kräftan

Jag och Linnea solade igår och vilket resultat sen. Så jäkla snyggt, röd som en kräfta i hela ansiktet och på bröstet. Otroligt snyggt tycker jag. Fast nej. Inte särskilt smart av mig som inte har solat på hela vintern att dra en halvtimme på en gång. Aja man lär sig av sina misstag. Myskväll med Joar står på schemat och imorgon ska utväxten äntligen bort!

tvåtusenelvas första mardröm

Drömde världens sjukaste dröm inatt. Måste bara få berätta om den.

Jag, Johanna Leksell, Emma Enoksson och nån till som jag inte riktigt vet vem det var. Kan ha varit Ida men det är strunt samma. Iallafall vi fyra är i en stor stad, Stockholm tror jag, och får för oss att bryta oss in i en stor byggnad som visar sig vara ett kontor. Där smyger vi oss in och sätter oss i ett av kontorsrummen och börjar äta chips (hahah?). Sen efter ett tag så säger Johanna och Emma att dom ska gå hem. Okej säger jag och den andra tjejen. Vi stannade och fortsätter äta chips. Sen plötsligt är den andra tjejen Johanna och hon säger att det finns två vakter i huset och att vi måste smyga och akta oss för dom när vi ska ut därifrån. Självklart blir vi påkomna så fort vi går utanför rummet. Johanna får panik och börjar springa, ena vakten får tag i henne. Johanna kämpar emot, skriker och sparkar. Jag står som förstenad och är livrädd. Jag frågar den andra vakten vad som kommer hända nu. Han svarar med mycket allvarlig röst att vi ska åka på förhör och att vi måste kontakta våra föräldrar. Min första tanke är "vad fan ska jag säga till pappa? Han kommer hata mig!". Ja drömmen fortsätter och plötsligt är johanna och hennes vakt borta och min vakt blir Gästrikslands fotbolltränare i distriktslaget (okej?). Han säger att han känner igen mig och sen ska jag vips lägga en straff. Jag säger att jag inte är så bra på det och sen vaknade jag. Fyyfan den låter kanske inte som världens jobbigaste dröm men fyfan vad dåligt jag mådde när jag vaknade. Jag blev riktigt lättad när jag vaknade och förstod att den inte var påriktigt för när jag öppnade ögonen så sitter linnea och stirrar på mig och säger "du typ snarkade. har du astma eller?".

jag älskar dig


RSS 2.0