EN DAG KVAR

Imorgon är det ingen vanlig dag för det är faktiskt Hennys födelsedag och Eclipse har biopremiär! Ett ord... ÄNTLIGEN! Jag längtar till lördag, peaceandlove med mina fina vänner. Fyfan va kul det kommer bli!

27 grader i skuggan.

Annadyvik! Jag är närsomhelst super jätte redo för en ny header. Säg till när du kan göra en ny så blir jag super glad:) Dagen har spenderats på sommarlands parkeringen i sällskap med Bengan och Pelle. Hahah, sjuka killar alltså.
Pelle till en besökare: Alltså den här bilen får inte parkera här.... (jätte seriös)
Besökaren: Varför inte? :o
Pelle: Nej, alltså den är för svart.
Besökaren: ????
Hahaha, hon fattade verkligen noll.

                                
                                Det finns männiksor som sviker. Det finns människor som drar.
                                Men hos mig har du hjärtat, hos mig kan du stanna kvar.


Olsnäs.

Dålig uppdatering igen. Jag ber om ursäkt. Midsommar kvällen blev riktigt lyckad fast det regnade som bara den. Jag och Linnea har spenderat två dagar tillsammans men nu befinner vi oss på skilda håll och jag har flyttat ut till våran sommarstuga i olsnäs. Nu kan sommaren börja på riktigt! Jag har fått frågor om vart jag och linnea har köpt våra jackor som vi har på oss i "peace&love" inlägget. Jag kan avslöja att vi har köpt dom på h&m. Dock är jackorna ganska gamla. Från förra året ungefär. 

Här kommer lite bilder ifrån midsommar och dagen igår med linnea.








MIDSOMMAR

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag var inte hemma på hela dagen igår.
Idag är det midsommar, som alla redan vet. Släkten samlades hos oss för att äta en sill lunch. Usch på sill. Jag åt lax istället. Vädret har blivit mycket bättre än vad det var i morse, det går åt rätt håll. Taggar för kvällen i Leksand! Ha en bra midsommar allihopa :)


Gammal bild från midsommar 08 på mig och sillen. Pappa skrattar åt mig
och tycker jag ser ut som en liten skit på bilden. Det ligger lite i det han säger.

Peace&love.

Nu är p&l biljetten betalad. Sved lite i plånboken men jag ska väl inte klaga. Jag ska gå på en av Sveriges populäraste festivaler med några av mina bästa vänner. Helt klart värt varenda krona. Dessutom får jag min lön om en eller två dagar. Cachiiingaaa! Imorgon jobbar jag sista dagen på fotbolls skolan och det firar jag, lisa och alice med att käka god mat. Alice står för pannkakorna med socker. Lisa för kakor och saft. Jag för vindruvor och jordgubbar. Mmmm... kan nog inte bli bättre.
Jag saknar min Linnéa!


lika som bär.

Lägesrapport.

Musik: Oskar Linnros - från och med du.
Klädsel: Shorts, bikini och linne.
Mat: Ben&Jerry's inom kort.

Taggar inför midsommar på fredag!


Will you be my shoulder when I'm grey and older?


En liten tanke bara.

Jag har ett problem. Ett stort problem. Jag har tröttnat totalt på alla mina spellistor på spotify. Alla låtarna är gamla, tråkiga och uttjatade. Egentligen borde jag rensa dom helt, men jag är så feg att jag inte vågar rensa. "Tänk om jag vill lyssna på just den låten sen", så tänker jag hela tiden. Bara irriterrande.

We no speak americano.

Satt nyss ute på balkongen och stekte i solen. Det stekte verkligen! Kan vara för att jag satt precis intill väggen. Helt sjukt vad skönt det var. Ny vecka på fotbollsskolan och hela veckan lovar fint väder. Hoppas bara det håller i sig. Speciellt på fredag för då det är midsommar. Håller tummarna för det. Förkyldningen jag hade dragit på mig börjar försvinna. Det går åt rätt håll det mesta i mitt liv just nu.

Skön kille, han den där Oskar Linnros :)

Nattugglan Zoki.

Lagomt dryg natt eftersom lilla Zoki vägrade ligga ner och vara tyst. Men efter mycket om och men så somnade hon äntligen nere i fotändan av sängen. Riktigt mysigt med sällskap i sängen, haha :). Vaknade halv nio av att hon satt och tittade på mig. Så det var bara att klä på sig och gå ut på en liten prommis på morgonkvisten. Jag kan inte ha sett klok ut där jag gick men foppafofflor, fula mjukisbyxor och håret spretande åt alla håll. Men det sket man väl i? Snart ska jag kila in till mitt andra hem siljansvallen, ni vet, och titta på när mitt lag spelar match mot Avesta. Jag kan inte vara med för jag har drabbats av en envis och onödig förkyldning.


Finbesök!


Nu har lilla plutt Zoki kommit hit för att stanna över helgen, mysigt!


Så länge vi båda andas min vän.

Nej nu måste jag fixa en ny header! Eller be söta annadyvik snällt om hon har lust att göra det åt mig? Jag har haft samma header sen jag började blogga. Något nytt och fräscht behövs verkligen nu. Lyssnar för tillfället på Oskar Linnros och jag fullstädigt älskar hans sköna röst, soundet på låtarna och texterna. Jag tycker om låtar som har helt obegripliga texter men som ändå betyder så mycket. Exempel på några är Lars Winnerbäck och Melissa Horn. Deras texter är ofta konstiga och ibland obegripliga men ändå så sjukt bra och så betydelsefulla. Ni kanske tycker att jag bara svamlar nu men jag vet inte hur jag ska formulera mig riktigt. Jag gjorde mitt bästa iallafall, hahah.


Min finaste och allra bästavän,
du vet att jag älskar dig obeskrivligt mycket.
Utan dig, inget mig.

goodbye my almost lover

Vaknade mitt i natten av att det åskade och blixtrade som bara den ute, stapplar upp ur sängen fram till teven och drar ur alla kontakter. Usch vad jag inte tycker om åska. Det är läskigt. Så där låg jag i min ensamhet med täcket över huvudet med vissa andningsproblem eftersom jag är helt täppt i näsan. ooh grejt (y). Jag lyckades somna om iallafall. Ikväll kommer vi få hundbesök för mamma har lovat att ta hand om hennes jobbarkompis lilla hundis över helgen. Tufft att pappa gick med på det. Vi får väl se hur det kommer gå :). Nu ska jag fortsätta läsa sista twilight boken för andra gången! 12 dagar kvar tills Eclipse har biopremiär!

Kött fyfän.

Första veckan på fotbollsskolan avklarad! Riktigt skön dag. Grabbarna spelade match nästan hela dagen så jag och Malin kunde ligga och sola för det mesta ;) Kvällen hos Petrus blev riktigt lyckad och jag hade väldigt roligt. Det är såna kvällar som kommer göra det här sommarlovet till det bästa på länge.

summer night

Hemma hos Petrus just nu med lite trevligt folk. Sköön kväll. pussss

Låttips: Jason Mraz - Sunshine song.

Andra dagen på sommarlovet och andra dagen på fotbollsskolan avklarade. Den här dagen var mycket roligare för både ungarna och oss ledare. Solen tittade även fram en stund mitt på dagen. Det blev tillochmed så varmt att det brändes på fötterna att gå barfota på konstgräset. Igår så bokade mamma två biljetter till peace&love till mig och Linnéa. Den 3 Juli ska vi gå, det är på lördagen. Då tyckte vi att det var bäst band som spelade och våra kära vänner Måns och Erik ska även gå den dagen så då bestämde vi att vi skulle hänga med dom:)
Match borta mot Korsnäs ikväll. Taggad till tusen!

Peace&love eller, aa, love&peace i det här fallet.

Mina barn ska aldrig få bli sex år.

Första dagen på fotbolls skolan och jag är redan helt sjukt trött på dom små skitungarna ;) jag har ont i hela kroppen och är trött som en gnu. Aja, bara sju dagar kvar. Bara att stå ut. Jag får pengar för jobbet och det är det enda som är bra med det. Men nej nu ska vi inte klaga, hahaha. Ida sitter och slår mig och klagar på mig. Livet är så himla bra när hon är med ;) alltid. Ska kila in till fotbollsplanen snart igen för då är det träning som gäller. Japp, fullt ös medvetslös!

Tidsfördriv. Jag saknar Månsi.

1. Ditt favoritställe på sommaren?
Olsnäs och fotbollsplanen.

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
Med mina bästa vänner någonstans där solen lyser och man kan bada.

3. Vad lägger du helst på grillen?
En god köttbit och en majskolv.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Ta vara på varenda minut och göra nya saker som jag aldrig gjort förut. Once in a lifetime!

5. Dina bästa sommarfärger?
Starka klara färger så att man ser brunare ut.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Regn? Nej men. Bondebränna, sena myggiga kvällar/nätter runt en brasa med sina bästa vänner och en gitarr.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Alla somrar i olsnäs :).

8. Havet, sjön eller poolen?
Helst havet men det finns inte så gott om hav här omkring ;)

9. Vad väljer du i glassbaren?
Hmm... måste nog säga regnbåge, melon och vanilj.

10. Vart går din drömsemester?
Jag vill åka till USA!


Idajenny-dag imorgon!


If it's a broken part replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it


Final goodbye.






Jag älskar er hela nian!

GRADUATE

Jag har gått ut grundskolan, hur sjukt är det inte? Helt jävla tok sjukt. Jag och Emil har varit i tällberg med våra familjer på avslutningsmiddag. Alltid lika roligt. Dock inte lika roligt när servitören kommer med köttet i en stor form och säger "var försiktiga för den är otroligt varm" och så spiller han ut typ hälften av såsen på mig och Emil. Hahah, vi fixade lite rabatt iallafall ;) dunkar musik hos månsi för tillfället och väntar på erik och linnea. Det här kan bli en grym kväll. Måns åker till USA i tre veckor imorgon! Hur ska jag klara mig? Vettefan :) pussss.

polen/tyskland ♥

IMORGONIMORGONIMORGONIMORGONIMORGONIMORGON

Hmm ja, imorgon slutar alltså jag högstadiet och med det heela grundskolan. Det är så sjukt. Jag har inte förstått det än. Vi ska börja på gymnasium sen! Waah, inte redo för fem spänn! Nu ska jag hoppa i säng och imorgon gäller det att peppa inför sången:) natti ♥

Nu är det inte långt kvar.

Avslutningsfesten får 5/5 toasters! Det var riktigt roligt. Bilder kommer kanske upp lite senare om jag orkar lägga upp några annars finns dom på fejjan :) Vaknade imorse av att Linnea och Bella rusar nerför trappan och skriker nu är frukosten serverad. Kom och äääääääät! Jag blir jämt väckt ur min skönhetssömn på ett eller annat vis. Jag och några till fina tjejer har sleepat över hos Linnéa och just nu dunkar vi musik och fixar oss inför dagen. Det är ju faktiskt Åkerö rock och jag ska klippa och bleka mitt hår idag! Äntligen! Och hörrni förresten jag har köpt en klänning! Kan slänga in en sneakpeak bild på den senare.

Katastrof

Henny och Jenny som båda har MVG i hemkunskap har nyss förstört en av kladdkakorna som skulle vara med på kvällens klassfest. Amen, vad gör man inte? Så vi har försökt att lappa ihop den så gott vi kunnat men det gick åt skoga. Aa, det är ju insidan som räknas va? Fast den kanske inte är så vidare bra den heller. Men aa det sket man väl i? Nu ska jag kila upp till mitt rum och rota igenom garderoben och se om jag får fram något fint :)

Ungefär såg Hennybennybongo och jag ut när vi vände på formen och såg att kladdisen var helt paj.

7 Juni

Om en kvart ungefär tar jag moppen (yeeeees!) och kilar in till Siljansvallen, mitt andra hem, för att spela burnball (brännboll) med skolan. Ikväll ska hela nian ha en avslutningsfest i Tibble bystuga. Iiiih, avslutningsfest?! Redan? Tydligen. Jag och Henny ska baka kladdisar till festen, vi får väl se om någon vågar smaka dom. Det var väl det jag hade att säga. Eller nej vänta en sak till! I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night!

Vinnarlaget i midnattsvolleybollen.

Dagens planer.

Tjäna lite cash genom att måla farfars båthus. 100kr/timmen. Japp, nu gäller det att måla sakta! Hörs då.


Victory.

Wood fuckers! Ja, vårat fiffiga namn på laget i nattvolleybollen som självklart Fredrik hittade på. Det blev vinst till oss till slut. Jag hade riktigt roligt alltså! Vaknade tidigt idag pga en ringande telefon som alla i min familj vägrade att svara i. Fast det var rätt bra att jag vaknade för jag drömde nämligen att Måns och Erik satt och diskuterrade vilken hudlotion som var bäst för just deras hudtyp. Man ba ooooooookej??? Såna där drömmar är inte ens roliga att drömma.

Match idag mot Malung borta. Kom igen nu tjejer, vi ska ha tre poäng!

Nattvolleyboll.

Om några timmar är det nattvolleyboll och mitt lag kommer förhoppningsvis ta hem segern. Det är väl det som är själva tanken sen får vi se hur det går. Nej nu ska jag inte säga för mycket. Just nu väntar jag på att pappsen ska komma hem med pizzan för jag är super hungrig.

En ynka vecka kvar tills grundskolan är over and gone. Helt sjukt att det redan har gått tre år sen jag började på Åkerö skola. Jag har fått uppleva så otroligt mycket bra saker dom här tre åren, speciellt nu i nian. Klassen är oslagbar och kommer sakna allt så otroligt mycket. Lite ångest har jag över att sluta men självklart lockar sommarlovet och allt vad sommaren '10 har att bjuda på. This is Jenny Bergkvist, signing out.


En bild från förra veckans festligheter hos Frida.

Från och med du.

Jag och Linnéa har precis torkat våra kläder med hårfönen efter ett iskallt vattenkrig med Emil, Måns och Erik. Fyy vad det roligt var. Roligaste på länge. Bilder från dagen kommer antagligen upp senare om jag får några från fina Linnéa. Emil sjunger fint till Oskar Linnros från och med du. Livet leker, solen steker och vinden smeker.

RSS 2.0